CURAÇAO – Een delegatie van ministers van Toerisme, Economie en Gezondheidszorg van Aruba, zijn nu op Curaçao voor het seminar Medical Tourism dat in Kura Hulanda wordt gehouden. Het seminar is een initiatief van zakenman Jacob Gelt Dekker.

De Arubaanse ministers zullen het seminar volgen om ideëen uit te wisselen en te leren over de progressie die op Curaçao is gemaakt.

Traject
Jacob Gelt Dekker heeft samen met ex-gedeputeerde Delno Tromp van Bonaire, die het evenement coördineert, het seminar geopend. Minister Nasser el Hakim (Economische Ontwikkeling) zal een toelichting geven op het traject dat de regering van Curaçao en private instellingen individueel en gezamenlijk hebben afgelegd.

Moment
Verschillende vertegenwoordigers uit de toerisme-, financiële- en medische sector zullen presentaties geven over waarom aanpassing van hun sector deze markt kan beïnvloeden.“Landen in de regio zijn geïnteresseerd in de manier waarop wij onze economie diversifiëren. Wij moeten het moment grijpen wat betreft Medisch Toerisme en dit niet aan ons voorbij laten gaan”, gaf de minister te kennen.

1 reactie op “Seminar Medisch Toerisme”

  1. Mijn god, je zult moeten uitwijken naar het Sehos zeg… Een keer zelf geweest en nooit weer! Verkeerde diagnose, onnodig veel kosten, onvriendelijk, niet professioneel, 2 eeuwen oud en artsen die geen Nederlands of Engels spreken.
    Maar wellicht dat de private klinieke hier wel fatsoenlijk functioneren…?