• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Minister-president CuraçaoCURAÇAO – Premier Gerrit Schotte vertrekt vandaag naar Nicaragua. Schotte is uitgenodigd door de herkozen president Daniel Ortega voor zijn beëdiging, die morgen plaatsvind, bij te wonen. Ortega werd in november vorig jaar herkozen als president.

Ook de Arubaanse premier Mike Eman is aanwezig bij de beëdiging. Schotte werd eind december persoonlijk uitgenodigd voor de beëdiging door de vrouw van Ortega. De premier kan in het Zuid-Amerikaanse land de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad tegen het lijf lopen.

Afkeer
De Iraanse president zal in Nicaragua aanwezig zijn. De president landde gisteravond op de internationale luchthaven van Caracas, Venezuela. Dat meldde de Venezolaanse staatstelevisie. Ahmadinejad is in Zuid-Amerika voor een bezoek aan bevriende staatshoofden in de regio, die zijn diepe afkeer van de Verenigde Staten delen. Tijdens zijn vijfdaagse reis brengt hij ook nog bezoeken aan Cuba en Ecuador.

12 reacties op “Schotte naar Nicaragua”

 1. Wat een onzin , wordt er hier verkondigd zeg. Mevr Stella van Rijn is de hoogste ambtenaar van het land Curacao, het is doodnormaal dat iemand met zo’n functie ook meereist. Dat gebeurd in NL ook gewoon.

 2. Mooi overigens die foto van de aankomst van Schotte in Nicaragua, vandaag op de voorpagina van het AD, waarop we Stella van Rijn weer als een schaduw achter Schotte aan zien gaan.

  Stella voldoet volledig aan het typetje van wethouder Hekking, van het komisch duo van Kooten en de Bie. Die was het ook in alles eens met zijn baas de burgemeester en deed alles om bij hem in het gevlij te komen maar voegde inhoudelijk niets toe. Zolang hij maar zijn maandelijkse cheque ontving.

  En de echtgenoot van Stella, Insel Air directeur Heerenveen, zag dat het goed was want hij had weer een handvol businessclass seats verkocht.

 3. @vieroogig vlindervisje (makamba)

  Natuurlijk neemt Ariuba de leiding. In de regering zitten nl afgestudeerden die weten waar zij over praten. Uiteraard in tegenstelling tot de operette regering hier.

 4. Nu de NAM in Nederland het grootste gasveld op land heeft gevonden, zal Schotte wel denken, dat Nederland wat naar Curacao moet schuiven.

 5. Beter opnieuw beginnen op eigen krachten en niet meer samen met nederland doorgaan. Doen jullie best maar met aruba en denken dat nederland altijd de reden is dat dingens goed gaan. Wij moesten allang voor onafhankelijkheid gaan.Maar met de rotzooi van PAR en nederland zijn wij nu in de problemen. Maar komt zeker goed met curacao. Het zal duren maar komt goed. Wij werken liever met god dan met the devil net als nederland.Maar als jullie dat niet willen horen dan mondje dicht over curacaoenaren die zogenaamd alleen slecht doen. Heb je gezien curacaoenaren winnen met zaalvotbal maar nederland gebruik de nederlandse antillen. maar als iets slecht gaat dan is het wel de curacaoenaren. zielig maar ja. Jullie zijn de grootste oplichters op de wereld. Dus niet oordelen a.u.b . En mike eeman is ook 1 van jullie pionnen. Achter de rug van de arubianen naar nederland rennen om aruba gemeente te maken van nederland. Zonder iets uit te leggen. Ik geef het 6 maanden dat er alleen corruptie op aruba gaat komen als zij niet ingrijpen. Ze gaan aruba proberen te verkopen hetzelfde als curacao. dus watch out zou ik maar zeggen arubianen. nederland denk aan alleen 1 ding. aan nederland rijk maken en eiland recoloniseren. pas op pas op. god ziet alles. bless.

 6. Schotte begint het nieuwe jaar goed. Alweer een snoepreisje. Ga zo door, Schotte. Wat een mooi voorbeeld geef je aan je zoontje en aan het volk.

 7. Nu maar hopen dat de MinPres geen vreemde dingen doet met Iran.
  Helemaal gezien de andere connecties die we hebben via onze ministers in het midden oosten.

 8. Het leuke is dat Schotte deel uitmaakt van een Koninkrijksdelegatie, onder leiding van Eman.
  Cadeau van Nederlandse minister van Buza. Aruba heeft zijn plannen namelijk al klaar en Curacao is nog steeds druk met “opbouw van het land”. Aruba neemt dus ook hierin de leiding.

 9. Nee Bert van Dijk, het corrupte zooitje word met een privé jet opgehaald??dit duurd echt niet lang meer het gaat dit jaar goed fout en dat is niet de PAR!

 10. Grote fout van Schotte en Eman,binnen een maand is de wereld in rep en roer,Israel gooid de atoomcentrale plat in Iraan.

 11. Ik denk dat de YdK toch niet achterlijk is zeker niet gezien de ontwikkelingen van het afgelopen jr.
  EN bovendien, Ned. stemden massaal op blonde Greet. Vraag wat heeft hij tot op heden betekent voor Henk/Ingrid? Uiteraard behalve roepen.
  Mensen laten zich helaas te vaak zand in de ogen strooien door politici die met allerlei beloften komen. Het zijn gewoon allemaal zakkenvullers, daar hoef je dus echt geen YdK voor te zijn.
  Waarvan akte zal ik dan maar zeggen.

 12. 9 januari, en het grote graaien is weer begonnen. New year, same old thing. Uiteraard vliegt zijn geisha Stella van Rijn en die prive fotograaf ook weer mee. Tel uit, 3 keer businessclass vliegen, 3 x 5 sterren hotels, 3 keer 600 euro daggeldvergoeding per dag.

  Dieven zijn het, maar de Yu Korsow vind het allemaal goed en stemt bij elke verkiezingen weer MFK zonder enig besef van waar deze partij voor staat.