CURAÇAO – De rechtbank heeft het callcenter The Talent Factory Caribbean (TTFC) uitstel van betaling verleend, bevestigt bewindbevoerder Nanne Holtrop. Op 30 maart komen de crediteuren bijeen om te vergaderen over een doorstart of dat er toch een faillissement moet worden uitgesproken.

Haltrop gaat kijken hoe de situatie ervoor staat bij TTFC en of een doorstart mogelijk is. De werknemers worden niet ontslagen maar ontvangen ook geen salaris. Als na drie maanden blijkt dat het bedrijf niet kan herstarten, dan zal alsnog een faillissement worden aangevraagd.

Stekker eruit
Net voor de kerstdagen besloot het moederbedrijf de Experience Group de stekker eruit te trekken. Het bedrijf had geen vertrouwen meer in TTFC en eiste per direct de lening op die zij verstrekt hadden. “Ze hebben letterlijk de stekker eruit getrokken, want niets doet het meer, geen telefoon of internet. Ze hebben ons in leven gehouden en nu laten ze ons vallen”, liet directeur Rutger Bruin weten.

2 reacties op “Talent Factory krijgt uitstel van betaling”

 1. Blij dat dit soort bedrijven op de fles gaan. Blonde miepen met het IQ van een garnaal die met een kater van Mambo van gisteravond telefoontjes aan moeten nemen voor een reeks van bedrijven (van rioolreinigers tot mobiele telefonie aanbieders). Een reeks van bedrijven met maar 1 overeenkomst: de blonde miepen weten er niets van.

  Dus je zult als klant maar je rioolreiniger of mobiele telefoonaanbieder bellen en zo’n blonde miep aan de lijn krijgen.

 2. Och ,och ,och,ze hebben ons in leven gehouden en laten ons nu vallen?????????????
  Hoe kan het dan dat iedereen weet dat Dhr Bruin en die flapdrol van een van der Veen ,al anderhalf jaar geen SVB hebben betaald en dat ze al heel lang wisten dat er wat anders moest gebeuren.(lees negatieve verhalen vanuit my call).Bruin en van der Veen .2 kerels met grootheidswaanzin en een nog goed gevulde rekening….leg dat maar uit aan de mensen die nog op hun geld wachten

  Die zogenaamde voorschot die maar 6 mensen hebben ontvangen van een paar honderd gulden zijn te verwaarlozen ivm wat men nog te goed heeft

  Lieve werknemers neem een advocaat in de hand voor dat TTFC een faissement aanvraagt,dan kunnen jullie de persoonlijke rekening nog gaan plunderen van Bruin

  succes