• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft gisterenavond rond 18.30 uur drie mannen aangehouden die in het bezit waren van marijuana. Tijdens een politiecontrole op de Weg naar Fuik zag de politie een aantal mannen die zich erg verdacht gedroegen.

 

Op het moment dat zij de politie zagen, probeerde één van de mannen weg te vluchten met zijn auto.De politie kon de man nog in de kraag grijpen voordat hij kon vluchten. Hierna onderzochten de agenten de auto’s en tevens ook de verdachten. De politie vond al snel verschillende kleine zakjes met marijuana en een grote hoeveelheid contant geld. De verdachten zijn aangehouden voor het overtreden van de opium wet, het onderzoek loopt nog.

1 reactie op “Mannen met marijuana aangehouden”

  1. Waanzin, er worden mensen bedreigd en overvallen en de politie houdt een stelletje wietrokers aan. Wat een compensatie, want ja dat is wat het voor moet stellen. Politie berichten die de werkelijke problemen moeten doven. Mensen worden na een uitstapje achtervolgd en beroofd als ze thuis uit de auto stappen. Dat is georganiseerde misdaad en geen kleine misdaad. Wanneer leren wij nou eens prioriteiten stellen zodat de zogenaamde onderbemanning niet meer als capaciteits-excuus moet worden aangehaald. We stoppen de gevangenis vol met deze ongevaarlijke mensen. De echte criminelen mogen vrij rond blijven lopen. Heeft veel weg van Sicilie. Ook zo’n onbetrouwbare samenleving waar het gros, maar vooral de goede burgers het moeten ontgelden.