• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Gepensioneerden die alleen AOV ontvangen krijgen deze maand nog niet de verhoging van 25 gulden te zien op hun rekening. “Wegens onvoorziene organisatorische omstandigheden kan de verhoging nog niet worden gestort”, meldt minister Hensley Koeiman (Arbeid).

Met ingang van 1 februari zullen de gepensioneerden die alleen AOV of een AOV-toelage ontvangen, de verhoging met terugwerkende kracht samen met hun AOV-pensioen ontvangen.

Verhoging
Binnenkort zal deze groep het bedrag van 130 gulden ontvangen wat samen met de 834 gulden van de Sociale Verzekerings Bank (SVB) maandelijks op een totaal bedrag van 964 gulden komt. Intussen werkt Koeiman aan het verhogen van de AOV naar duizend gulden per maand voor de groep die alleen AOV als inkomen heeft.

7 reacties op “AOV-verhoging pas per februari”

 1. Koeiman blijkt toch ook een grapjurtk te zijn. Ook in februari krijgen de gepensioneerden niet de verhoging AOV laat staan met terugwerkende kracht. Wat blijkt is, dat de wet officieel nog niet bestaat en hij hoopt, dat het in april zal gebeuren. Van terugwerkende kracht kan dan ook geen sprake zijn.

 2. zo zullen wel uiteindelijk alleen nog maar lucht uit de kraan krijgen……. we hebben te lang staan dwijlen met de kraan open… en nu houd het allemaal op ! Curacao ten ONDER nos mes no por ! ongeschoolde apen kunnen niet rekenen !

 3. Het blijft administratief gesjoemel om de minder bedeelden wat extra’s te geven en uit een ander potje dan het AOV-potje te halen. Eigenlijk een bijzondere bijstand hier genoemd onderstand.

 4. Het declareren van snoepreisjes die door deze regering met zoveel gemak en onterecht gemaakt worden, gaat in het algemeen nog steeds ,,SUPER,, snel !!!

 5. De onvoorziene omstandigheden bestaan eruit dat er geen geld meer is………

 6. Deze regering kan alles voor elkaar krijgen als het hen zelf betreft, maar als er iets voor de burger geregeld moet worden kan dat niet en heet het “onvoorziene omstandigheden”.

  Wat een kwallen!!!!!

 7. Verhogen?????xxx NAF 3,75 per maand of per jaar?