• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De vader en zoon die zondag dood zijn aangetroffen in een appartement aan de Anasaweg, zijn overleden aan een overdosis valium. Dat meldt het persbureau ANP. De vrouw en moeder van de slachtoffers, die gewond werd gevonden in het appartement, wordt gezien als hoofdverdachte.

2 reacties op “Overdosis valium slachtoffers Anasaweg”

 1. Wancho kennelijk ben je een van de weinige die door denkt!
  De valium was aanwezig voor de Autistische zoon rustig te huiden dat is nummer een.
  Twee het gezin kwam zeer regelmatig op dit eiland en altijd in hetzelfde huis logeerde ze.
  Drie de vrouw kwam volgens ooggetuigen (buren) schreeuwend naar buiten onder het bloed.

  Verdere details spaar ik iedereen en ik herinner de mensen aan het geval Suyvesant wat ook afgewimpeld werd als drugs. Maar zo zijn ons nog ruim 100 andere gevallen in bezit waar de politie en justitie het snel afmaken met waanzinnige verbonden met drugs, afrekening of zelfmoord! De ware aard mag niet naar boven komen want dat zou de image van curaçao schade en dat voor enkele drugsverslaafde met zogenaamde geknapte bolletjes, waanzinnige of zelfmoord gasten!

  Jammer dat de pers niet verder gaat zoeken want mens zou verschieten waar men op stuit. Gelukkig hebben we nog mensen die nadenken en relativeren en achter komen dat veelal zwets verhalen vanuit justitie/politie komen. Slaap zacht curaçao slaap zacht.

 2. Raar verhaal. Valium is zelfs nog na 2000mg niet altijd dodelijk. Dit zijn 200 tabletten. En deze dosering proef je duidelijk als het in eten of drinken gestopt is.

  “Ja zoon en echtgenoot, hier, eet deze 200 tabletten valium.”