• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Inzittende van twee auto’s op de Roosenveltweg openden vannacht het vuur en begonnen op elkaar en in de lucht te schieten. Er volgde een achtervolging door Marchena richting Otrobanda waar uiteindelijk de auto’s stil werden gezet en de inzittenden wegvluchtte.

De politie heeft inmiddels de auto’s gevonden en is een onderzoek gestart, maar veel informatie is er nog niet bekend. “We hebben tot nu toe alleen de melding dat uit twee auto’s schoten werden gelost. Over de daders of het motief is nog niks bekend”, laat de politie weten.

7 reacties op “Schietpartij op Roosenveltweg”

 1. @sandra..Sandra ,de kans dat je op curacao geconfronteerd wordt met criminaliteit is op curacao,vele malen hoger dan in nederland..nederland is qua oppervlakte al 100x groter dan curacao,en in nederland wonen 16,5 miljoen inwoners,en op curacao maar 170000,de mensen in nederland hoeven niet in bewaakte resorts te wonen,en de hotels in nederland ,zijn ook niet ommuurt,en in nederland kun je nog s avonds rustig een wandelingetje maken,wat op curacao,op heel het eiland nagenoeg is uitgesloten,,en naast de criminaliteit is het aantal verkeersdoden(22) in 2011 ook hoog,en het hoeft niet je schuld te zijn,dus naar mijn inziens is curacao ook zwaar aan het afglijden…gewoon meer politie de straat op,met de nederlandse mariniers erbij(hebben die ook nog wat te doen)dan met bootjes te varen,om het eiland

 2. @Makayu..wie is hier nu de struisvogel? in NL is het 100x erger. elke dag schietpartijen en kinderen die misbruikt worden. Doe zelf even je ogen open. Ja op CUR gebeurt er ook wat. Maar meteen denkt men dat het gevaarlijk is. En niet zelf denken dat er bijv dagelijks in NL ergere dingen gebeuren waardoor het in NL nog gevaarlijker is.

 3. Geen wonder dat dit soort praktijken gebeuren op deze rots, degenen die het voorbeeld moeten geven, gezagsdragers, politici, de goeden uitgezonderd, maken er een potje van en gooien alle normen en waarden overboord.
  Men doet maar en het volk moet het maar slikken denken deze ”regeerders”.
  Vrees dat als er geen veranderingen komen het alleen erger zal worden met ”het wilde westen” gebeuren.

 4. @Sandra
  Wat wil je nu eigenlijk bewijzen???
  Dat Curacao zo slecht nog niet is als je het vergelijkt met ……………………………!
  Weer dat afleidings/ontwijkingsgedrag.
  Waarom niet gewoon de realiteit onder ogen zien dat Curacao aan het afglijden is qua normen & waarden en dat JUIST de politici/bestuurders hier het voortouw in nemen!
  Trek je struisvogelpakje uit en WAKE UP!

 5. niet alleen op curacao kan je wilde westen zien, hier in nederland ook, en hier schiet een vader, moeder en alle kinderen dood, dus hier in nederland is nog erger.en hier doen ze incest met hun eigen kinderen dus, mond dicht

 6. Triest en nog eens Triest,het zal je kind maar wezen?

 7. Wow, ik hoef niet meer naar de movies hoor.. kan gewoon live schietpartijen en wilde westen zien op Curacao.