• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Franse drietal dat zondag werd gevonden in een woning aan de Anasaweg zou vergiftigd kunnen zijn. “Er zijn medicijnen gevonden in de woning”, laat politiewoordvoerder Reginald Huggins weten. “Dit betekent niet dat de slachtoffers deze hebben ingenomen, maar het is een optie.”

Een andere reden waarom er sprake zou kunnen zijn van vergiftiging is dat er geen verwondingen of sporen van geweld zijn gevonden op de lichamen. Alleen de vrouw was verwond aan haar polsen. “Vergiftiging is één van de mogelijkheden, maar er is nog niets bekend. Na de autopsie kan er pas iets worden bevestigd.”

Niet toegelicht
Zondagmiddag werden er drie mensen, vader, moeder en zoon, onder een laken gevonden in een woning aan de Anasaweg. De vader en zoon waren overleden, maar de moeder was nog in leven en is naar het ziekenhuis gebracht. De moeder heeft tot nu toe nog niet toegelicht wat er is gebeurd in de woning.

6 reacties op “Medicijnen gevonden in woning Anasaweg”

 1. de ouwe lieve eigenaaresse van het appartement en een jongenman heeft hen ontdekt de eingenaaresse gebruikte haar loper omdat ze al 2 maanden huur achterstand hadden en op oudjaarsnacht zijn ze nog vrolijk gespot

 2. Heeft hen gevonden. Hun is een bezittelijk voornaamwoord.

 3. Oh, ok, Geona! Bedankt voor de informatie.

 4. De eigenaar van het appartement heeft hun gevonden.

 5. Mijn grote vraag in dit geheel is: wie heeft deze mensen gevonden die dood en buiten bewustzijn waren? Zij hebben toch niet zelf om hulp kunnen roepen, toch? Iemand was er toch snel bij want de moeder was en is nog in leven. Was zij het of wie rook zo snel onraad?

 6. Wat een onzin!
  Natuurlijk was er valium in de woning met een zwaar autistisch kind die dat regelmatig kreeg.
  Maar heerlijk al die opgeblazen verhalen.
  Waarom dan die doorgesneden pols van de vrouw? En zo kan ik nog vele vragen stellen die niet interessant zijn en zeker niet goed liggen in de pers zijn verslag.