• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – AirBerlin blijft langer dan april vliegen van Düsseldorf naar Willemstad. Dat maakt Paul Gregorowitsch, Chief Commercial Officer bij de vliegtuigmaatschappij, bekend. “De belangstelling vanuit Curaçao en de andere Caribische eilanden is groter dan verwacht.”

Minister Nasser El Hakim (Economische Ontwikkeling) gaf twee weken geleden al aan dat hij in gesprek was met AirBerlin om de duur van het contract te verlengen. Het komende zomerseizoen blijft de luchtvaartmaatschappij vliegen naar Curacao. Ondanks dat er werd nagedacht werd over twee vluchten per week, wordt er van de zomer toch één keer per week gevlogen.

7 reacties op “Vliegverbinding AirBerlin verlengd”

 1. Overigens ergerde de Duitse toeristen tijdens de laatste vlucht van Air Berlin zich gruwelijk aan de Curacaose passagiers die zich luidruchtig gedroegen, tegen de cateringwagentjes van de stewardessen aanliepen en hun aanwijzingen niet opvolgden. Zo gingen ze meteen na de landing hun koffers zoeken in plaats van te wachten tot de aankomst bij de gate. Het uiterlijk van deze Curacaoenaars oogste ook weinig respekt bij de Duitse toeristen (grote oorbellen, lelijke tatoeages en piercings door de wenkbrauwen). Het toelaten van Curacaoeenaars op de vluchten van Air Berlin kan wel eens het einde van deze route betekenen.

 2. Als de belangstelling groter is dan verwacht was met toch zeker 2 x per week gaan vliegen!! Dus……kletsverhaal.
  Hoeveel steekt El Hakim in zijn ruime zakken??

 3. Je kan deze regering maar op een manier stoppen .EN DAT IS ANGST ONEDER HUN STEMMERS VEROORZAAKEN,WILhamina brug<Juliana brug,Pontjes Brug,

 4. Goed nieuws voor Curacao. En de laatste vluchten zaten bomvol, voor een aanzienlijk deel met Duitsers maar voor een groot deel ook met Antillianen, naar ik aanneem op familiebezoek in Nederland.
  De laatste groep baarde wel enig opzien op de luchthaven Dusseldorf, want een bont gezelschap van tatouages, piercings en oorbellen deed diverse mensen hun tas wat steviger vasthouden.

 5. Eigenlijk is het heel simpel. Paul Gregorowitsch kwam van Martinair (air France-KLM) en wist dus hoeveel winst deze lijn Air Berlin zou gaan opleveren. Hij kan nu niet meer stuk bij de Duitsers. In de slip stream heeft hij Hakim ook een flinke dienst bewezen, omdat deze nu goed blijkt te scoren met Air Berlin terwijl iedereeen hem voor gek verklaarde met zijn stoelgarantie.

 6. Wordt de stoelgarantie ook doorgezet? want daaroor zou ik het ook doen.

 7. En Hakim, is dat nou met of zonder die fijne stoelgarantie van je ?