• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een delegatie van de Eerste en Tweede Kamer is op dit moment op Curaçao. Bij de delegatie zit ook PVV-Kamerlid Eric Lucassen, die zijn visie over het reilen en zeilen op Curaçao vanochtend toelichtte in een interview met Radio 1. “Ik vind het bijzonder dat ik ben toegelaten.”

Het PVV-Kamerlid vindt het bijzonder dat hij is toegelaten op Curaçao, nadat hij een aantal felle uitspraken deed over het bestuur op Curaçao. Zo wil Lucassen van Curaçao af en vindt hij dat de geldkraan vanuit Nederland dicht moet. “Zoals ik al eerder zei, is Curaçao het Sicilië van het Caribische Gebied. Er worden banden met de maffia onderhouden en de pers en politieke tegenstanders worden bedreigd.”

Reisverbod
De PVV-politicus zei ook al eerder dat er een reisverbod moet komen naar Curaçao. De uitspraak van minister Carlos Monk (Bestuur, Planningen Dienstverlening) , dat iedereen die Nederland steunt, landverraders zijn, viel bij Lucassen verkeerd. “De bevolking moet leven met dit regime dat in stand wordt  gehouden door de huidige regering.” Maar niet alleen de PVV denkt er zo over, meent Lucassen. “Paul Rosenmöller heeft een vernietigd rapport uitgebracht. Als zelfs meneer ‘multiculti’ corruptie constateert, dan is er wel degelijk iets mis.”

Bon Futuro
Lucassen vertelt dat er onder andere bezoeken aan het ziekenhuis en Nederlandse vertegenwoordigingen op het programma staan. “Er stond ook een bezoek gepland aan de gevangenis Bon Futuro, die met veel Nederlands geld opgeknapt zou worden. Maar we krijgen geen toestemming van de regering, dus de medewerking begint al stroef.” De delegatie is tot en met morgen op Curaçao. Van 10 tot en met 13 januari vindt het Interparlementair koninkrijksoverleg plaats op Sint Maarten.

22 reacties op “Lucassen: ‘Medewerking regering stroef’”

 1. @Chillbert: de mensen die jij noemt zitten niet in de Nederlandse regering.
  En er is verschil tussen maffia (gebaseerd op familiebanden) en criminelen.

 2. Voor diegenen die het niet weten. In 2007 al heeft de partijleiding van de PuebloSoberano, doorde heer Wiels, . een uitgebreid brief gestuurd aan de partij PVV van de heer Geert Wilders met het verzoek alles in het werk te stellen om zo spoedig mogelijk mee te helpen aan een onafhankelijk Curacao. De PVV heeft nooit op deze brief gereageerd.

 3. Logisch toch, zelfs als Helmina op haar teentjes gaat staan kan ze er nog niet eens bij (zou dat het minderwaardigheidscomplex veroorzaken misschien???)

 4. Lucassen alias de brievenbuspisser van Haarlem? Haha. Hij heeft veel gemeen met Helmine met als enige verschil dat Helmine nog niet in brievenbussen heeft gepist.

 5. Lucassen overdrijft …en……Hij heeft volkomen gelijk !!!
  Ten eerste :, Er is niemand tot aan Shotte toe ,die een Nedertlands parlementslid de toegang tot Curacao kan ontzeggen.
  Ook zeer bedenkelijke lieden, als Asjes en Wiels hebben helaas nog steeds toegang tot Nederland!!
  Ten tweede:, Lucassen heeft wel degelijk een punt betreffende Koraal Specht, het is niet voor niets dat op verzoek van de Curacao,se regering er al een aantal keer is ingegrepen door Nederlandse mariniers om orde op zaken te stellen in de hel van Sodom en Gomorra,omdat de Antilliaanse gevangenisbewaarders, met het stront in de broek niet meer het lef en de kennis hadden om hun werk goed te verrichten.!!
  Uiteraard wil deze regering geen nader onderzoek / bezoek , omdat 30 % van deze club eigenlijk daar zelf had moeten zitten.
  En wat Lucassen in het verleden fout heeft gedaan ( peanuts) heeft hij toegegeven en zijn spijt daarvoor betuigd .
  Hoe zit dat overigens op dit punt, met onze Antilliaanse regeringsboeven!!
  Over hypocriet gesproken !!!!…..Bon Anja…..,maar neem van mijn aan , dat het een zeer bewogen en zwaar 2012 voor Curacao gaat worden.!!
  Lang leve de PVV.

 6. De heer Lucassen laat me niet lachen man. Jij was ook niet de braafste jongen van de klas.
  Voordat je je grote mond opentrekt lijkt mij beter in de spiegel te kijken. En denk dan na over je eigen verleden. Want jij hebt zelf een criminele verleden.

  En als je Curacao de maffia land van de Cariben vindt, dan vinden menigen Curacaoenaars Nederland een van de grote maffia landen van Europa.
  Dus we hebben het van de BESTE geleerd.

  Wie heeft meer maffiosi geproduceerd in het Koninkrijk?

  Willem Holledeer.
  Klaas Bruinsma ( affaire met de vrouw van prins Friso)
  John Deus (grote schandaal ontduiking belasting in Engeland met medeweten van Nederlandse Bank).
  Willem Endstra.
  Moet ik nog verder gaan?
  Nou Lucassen je kan beter in een hoekje gaan zitten. Want daar in Nederland gebeurt ook het een en ander. Begin je eigen rommel in eigenhuis op te ruimen.

 7. jammer dat lucassen geen 100% controle heeft gehad, ook jammer dat hij zich afvraagt waarom hij is toegelaten. Maar natuurlijk mag hij zich afvragen waarom iemand zomaar het programma heeft veranderd, het zal wel komen omdat gister het een vrije dag was voor de ambtenaren.

 8. Er lijkt me maar een ding belangrijk van de gevangenis op Curaçao, namelijk dat er niemand ontsnapt. Verder lijkt het me niet nodig dat het een soort hotel wordt zoals de gevangenissen in Nederland dus wat valt er elke keer te kijken?

 9. Eigenlijk past Lucassen perfect bij Wiels. Ze hebben beide hetzelfde doel voor ogen: Curacao onafhankelijk. Mijns inziens zou dit moeten leiden tot een innig en intensief samenwerkingsverband tussen Pueblo Soberano en de PVV. Soberano kan dan alle makamba’s in bodybags opsturen en de PVV stuurt voor elke makamba een bodybag terug met een yu’i Korsou erin. Aangezien er iets meer yu’i Korsou in Nederland zijn dan makamba’s hier, zal er een excange rate worden afgesproken. Zeven yu’i tera voor 1 makamba of zoiets. Ze komen er wel uit, onze vrienden van de PVV en PS.

 10. @John Baselmans, wat doe je nog op Curacao? Ondanks alle slechtheid en negatiefs dat je iedere dag hier in Curasou constateert, in alle media over Curacao en de Curasouwenaars bralt, en nog steeds zit je op het eiland? Wordt je niet doodziek van jezelf?
  Ik hoor je ook niet over de tig malen gearresteerde Lucassen. beruchte sociopaat, wegens terroriseren van zijn buurt en bedreigingen aan het adres van bejaarde Nederlandse vrouwen en mannen. Die man hoort niet eens ontvangen te worden. bah, vies.

 11. Ach, net als Wiels moet je deze vent niet serieus nemen. Holle vaten klinken het hardst / Bos di buriku no ta yega shelu

 12. @Zorro, heb je er al bij stilgestaan wat daar allemaal zit ? En neem maar even van mij aan dat dat het daglicht echt niet kan verdragen.

 13. Nou skinhead Lucassen (heb ik even van Osepa geleend) als ik jou was zou ik maar voorzichtig zijn, als je onverhoopt toch nog richting Koraal Specht gaat, Wiels & Co staat klaar met zijn bodybag.

 14. Natuurlijk is Lucassen zelf zo fout als het maar kan maar het klopt wel wat hij zegt…

 15. HAHAHAHAHA Lucassen is zelf een crimineel geweest.

 16. Allemaal lariekoek! Wat voor intressants valt er te zien in de Bon Futuro? Kom nou mensen, het is de zovvelste keer dat jullie de Bon Futuro bezoeken. Ga nou eens een keer naar de vele opvangtehuizen, het ziekenhuis Sehos en andere instanties die de ouderen en de sociaalzwakkeren helpen eens een keer bezoeken en kijk wat een misstanden er bestaan binnen het koninkRIJK. Het is om te huilen! Ga eens kijken bij de scholen hoe het allemaal moet gaan. Dan kunnen de hoofden en onderwijzers vertellen hoe het zonder improvisaties en vrijwilligerwerk niet te overleven is. Ach zei ik al, het zijn allemaal een stelletje mafketels.

 17. Kunnen de heren politici hun gekibbel niet in de daarvoor geëigende kanalen uitvechten?
  We (de bevolking) worden zo moe van hun geleuter! Aan het einde van de dag zijn ze ALLEMAAL net zo corrupt (jaja, de Nederlanders net zo goed als de Curaçaoënaars) en kijken alleen maar uit voor hun eigen zak!

 18. ach, lucassen heeft ook boter op zijn kale hoofd.
  de hele pvv groep deugd ook niet net zoals de ps groep hier op Curacao

 19. Veel kan het daglicht niet verdragen en daarom zal er alles aan gedaan worden om de Nederlandse parlementariërs tegen te werken. DKS is werkelijk nog steeds een boevennest waar bewaarders de dienst uit maken en vele mensen werkelijk als beesten behandeld worden. Ja, het zijn veroordeelden maar het blijven mensen; verkrachtingen, vechtpartijen en vele andere zaken die ik voor de veiligheid hier maar niet noem maken dat heer Wilsoe geen pottenkijkers wil. Ex gevangenen doen nu hun boekje open en mensen dit is erger als wat men zou kunnen bedenken anno 2012 op Curacao

 20. “Zoals ik al eerder zei, is Curaçao het Sicilië van het Caribische Gebied.”

  Constructief!

 21. Wat is er nu weer in onze gevangenis dat het daglicht ook niet kan verdragen?

 22. Lucassen zegt sorry – http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2010/11/lucassen_zegt_sorry.html