CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte sprak zaterdag het volk toe op het Brionplein. Hij wenste het volk gezondheid, werk en een gezond geestvermogen toe. “Iedereen kan rekenen op voorspoed en vooruitgang. Uw regering geeft zijn deel en rekent op uw medewerking en steun”, waren de woorden van Schotte.

Schotte vroeg het volk om het jaar 2012 te ontvangen met een open hart, hoop, vertrouwen en respect, zodat alleen goede dingen alle wegen en alle mensen kunnen bereiken.

Naastenliefde
“Hopelijk komen de mooiste en meest oprechte gevoelens als een zegening over elk van ons, zodat wij allen kunnen voldoen aan de eerste en belangrijkste van de tien geboden. Namelijk om van onze naasten even veel te houden als van onszelf”, aldus Schotte. Hij zei er van overtuigd te zijn dat gebaseerd op liefde, respect en eerlijkheid, al onze daden zullen bijdragen aan positieve ontwikkelingen van ons volk en ons land. “Een gelukkig nieuwjaar, mijn volk! Leve Curaçao!” waren zijn laatste woorden om het nieuwe jaar in te luiden.

Een rij van ministers met familieleden op het Brionplein tijdens de jaarwisseling

6 reacties op “Positieve woorden van Schotte”

 1. “MIJN VOLK”
  zeer wrange associaties als dit door politici / bestuurders wordt gebruikt:
  Mein Kampf – Die Heimat – Unsere Jugend – brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !! eng eng eng !!
  Ik wil niet “iemands volk zijn” ik ben gewoon weldenkend positief kritisch bewoner van dit land en “gun” elke regering met hart voor ontwikkeling en leefbaar maken van het land haar positie.
  MAAR DEZE REGERING NIET, populistisch gedweep met “hun volk” gaat slecht aflopen voor imago Korsou.
  STOP NU DEZE ENGE TENDENS

 2. JAWOHL HER SCHOTTE

  wat een vreselijke retoriek in dit bericht alsof we terug zijn in de jaren 30 mijn volk????

  sinds wanneer ben ik eigendom van schotte of sinds wanneer is hij de beloofde profeet??

  wens gewoon iedereen gelukkig nieuwjaar en hou op met die verschrikkelijke toespraken met mijn volk en ons volk. wij als mensen zijn van niemand een eigendom. dus hou op met die verschrikkelijke propagandistische toespraken.

 3. Dimitri we leven met je mee. Het is schandalig.

 4. Eerlijk als je die foto ziet ziet het er toch niet uit???.

 5. Terwijl de hele wereld “brandt”, gaat het op Curacao crescendo althans dat probeert hij ons te doen geloven. Still reading comic books. Gelukkig konden de op het feest aanwezige burgers iets van hun belastingcenten terughalen.

 6. en het gaat maar door….. Dimitri Close is weggeschopt bij CPA en de vrouw van Ivar Asjes is per heden benoemd in zijn functie als marketing manager. Een oprechte feliz anja nobo voor jouw Dimitri namens de regering van Curacao.