• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een parlementaire delegatie van de Eerste en Tweede Kamer komt vandaag aan op Curaçao. De delegatie is tot morgen op Curaçao, en bezoekt daarna de andere eilanden. Het bezoek wordt afgesloten met het Interparlementair Koninkrijksoverleg volgende week op Sint Maarten.

De delegatie reist woensdag naar Aruba, donderdag naar Bonaire, vrijdag naar Sint Eustatius en zaterdag naar Saba. Daarna gaat de delegatie richting Sint Maarten voor het overleg van 10 tot en met 13 januari. Tijdens de reizen voorafgaand aan het Koninkrijksoverleg worden niet alleen gesprekken gevoerd met bestuurders en volksvertegenwoordigers, maar staan werkbezoeken op het programma aan onder andere maatschappelijke instellingen.

9 reacties op “Delegatie Eerste en Tweede Kamer op Curaçao”

 1. “het blijven onze gasten”
  Dit geeft een goed beeld van de schrijver.
  Mensen die jou bij elke gelegenheid beledigen zijn je vrienden en zijn welkom bij jou thuis.
  Typisch !!

 2. @zorro ik denk dat je gelijk hebt, maar goed van beide ben ik geen fan. Thx voor de correctie

 3. @ John. Volgens mij was het Helmina Wiels en niet Jasjes met zijn slappe hypocriete handje.

 4. Tuurlijk gebruikt Jasjes de Credit Card wel en tot de Max. Was het hij die gezegd heeft ik schud de koningin niet de hand en wat blijkt voor alle pers bij aankomst op HATO wie schud de hand van HRM Beatrix….. Juist Jasjes….

 5. @Evelien, wat jij mist is een dosis beschaving en wat Jasje teveel heeft is dat je, zoals ze zeggen de buriku wel uit de kunuku kunt halen maar de kunuku nooit uit de buriku.
  In jou opvoeding is het mis gegaan met “manieren” en zo te horen is dat nooit meer goed gekomen.
  En wat onze gasten ook menen het blijven onze gasten en wij moeten hen ook op die manier behandelen, dus met Curaçaose gastvrijheid en dat heeft helemaal niets met kruipen te maken eerder met innerlijke beschaving die jij dus duidelijk mist, jammer maar het zij zo.

 6. @ Evelien. Dit is de tweede keer, dat je inhoudelijk niet op het gestelde ingaat, maar alleen ter sprake wil brengen wat er niets mee te maken heeft. Het betreft hier zondigen tegen een besluit van onze EIGEN Staten met ook Statenleden van de zittende coalitie. Als je niets anders kunt, kan je beter opzouten dan de boel hier met je nonsens te verzieken.

 7. @Omayra Leeflang, Weet dat niet een ieder kruipend door het leven wenst te gaan. En zeker niet kruipend en ook nog buigend voor nét diegenen, die menen het in Curacao nog steeds voor het zeggen te hebben. Maw, niet iedereen is een Omayra Leeflang

 8. Het zit niet in de 2012 begroting toch? 😛

 9. Statenvoorzitter Ivar Asjes verklaart de creditcard van het Parlement niet beschikbaar te zullen stellen voor de lunch van de Statenleden met leden van de Tweede Kamer. Hiermee pleegt hij verzet tegen een besluit van de Staten voor een lunch tussen leden van de Staten van Curacao en de Tweede Kamer. Parlementaire coup.