• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een vader en zoon zijn gisteren dood aan getroffen in een appartement aan de Anasaweg. De lichamenen lagen onder een laken. De moeder van het gezin lag met wonden aan haar pols op de grond. “Tot nu toe is er nog geen bewijs gevonden voor een misdrijf”, aldus woordvoerder Reginald Huggins.

Bij aankomst gistermiddag trof de politie drie personen aan die bedekt waren met een laken, een vrouw, een man en een jongen. De man en de jongen waren overleden maar de vrouw gaf een teken van leven, zij had een wond aan haar pols en was erg verzwakt. Verder lag er bloed op de grond in de kamer.

Geruchten
“Er is geen bewijs voor het verhaal dat te ronde gaat op sociale media dat de zoon psychische problemen had en zijn ouders heeft vermoord”, vertelt Huggins. “Het onderzoek is nog gaande maar er is geen enkel bewijs dat de zoon verantwoordelijk is. De zoon was wel autistisch, maar tot nu toe lijkt het erop dat de slachtoffers hun eigen leven hebben genomen.”

Problemen
De familie bleek al sinds 18 november te verblijven in het appartement aan de Anasaweg, nadat zij op 18 november vanuit het buitenland op Curaçao aankwamen. Blijkbaar waren er al veel problemen in de familie. Deze zouden hebben geleid tot de twee doden en een gewonde. De vrouw, een 45-jarige Française, is met de ambulance overgebracht naar het SEHOS waar zij werd opgenomen.

Geweld
Op de lichamen van de twee overledenen waren geen zichtbare tekens van extern geweld te zien. Op bevel van het Openbaar Ministerie is beslag gelegd op de lichamen voor nader onderzoek. In de woning heeft de politie enkele artikelen in beslag genomen die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek. De identiteit van de twee overledenen zijn nog niet bevestigd. De recherche onderzoekt de zaak.

3 reacties op “Familiedrama aan de Anasaweg”

  1. Maar vooral erg triest!

  2. Vreemd …..

  3. Raar.