CURAÇAO – De tarieven van het postbedrijf Nieuwe Post nv gaan per 1 januari met 3,1 procent omhoog. Het postbedrijf meldt dat de lijst met de nieuwe prijzen, die door de regering zijn geaccordeerd, af te halen zijn bij de lokale postkantoren en op de website staan vermeld.

In de praktijk betekenen de verhogingen dat de frankering van een brief van 20 gram drie cent duurder wordt; van 1,12 gulden naar 1,15 gulden.

7 reacties op “Posttarieven per januari omhoog”

 1. Wie heeft er wel eens een postpakket in Punda moeten ophalen, want dat wordt niet thuis bezorgd, waarvoor de afzender wel heeft betaald. Als beloning voor het ophalen moet je NAF 7,50 administratiekosten betalen dus dat zal ook wel duurder worden.

 2. Afkijken van Nederland is gemakkelijk,als het daar wordt gedaan kan het op Curacao ook??
  En geen haan die er naar kraait,want het zal wel zo horen !!!!

 3. Groot voordeel : regelmatig zijn er toch geen postzegels, hahaha.
  Superprofessioneel komt dat over bij de toeristen die kaarten willen versturen ………
  En lucht (hahaha)post naar bijvoorbeeld Nederland doet er weken over,,,,,,,,,,,
  Ja we gaan het schip in, roepen ze volgens mij in koor………..

 4. De directeur van Post NV (overigens ooit veroordeeld voor fraude, maar dat is op Curacao een pluspunt – zie Schotte, Godett en Constantia die zich niet gehinderd voelen door hun gerechtelijke veroordelingen) verdient een idioot salaris bij Post.

  Echter, over de dienstverlening van Post heb ik niets te klagen – post (verzonden en te ontvangen) komt altijd en redelijk op tijd aan.

  Natuurlijk heeft de e-mail en SMS de omvang van de dienstverlening van Post NV flink aangetast.

 5. ze willen ons isoleren……

 6. Volgens deze regering zouden er alleen maar prijsverlagingen zijn. Ik moet de eerste nog zien, want alles gaat omhoog.

 7. Zal wel goed zijn om de Mercedes slee van de Directeur van om en nabij 5000,= piek per maand te kunnen betalen. Hier zal FTI zeer waarschijnlijk niet binnen kunnen komen om een auditonderzoek te doen.