• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Venezolaanse president Hugo Chávez heeft zich gisteren hardop afgevraagd of de Verenigde Staten Latijns-Amerikaanse leiders met kanker besmetten. “Zou het vreemd zijn als de VS een technologie hebben ontwikkeld om iemand kanker te laten krijgen?”

“Het is toch wel erg vreemd wat er met sommigen onder ons in Latijns-Amerika gebeurt, heel erg vreemd”, ging Chávez verder die sprak op een plechtigheid van de strijdkrachten.

Leiders met kanker
Hij doelde op het lot van de Argentijnse president Cristina Kirchner. Bij haar is pas schildklierkanker geconstateerd. De Braziliaanse president Dilma Rousseff en haar voorganger Luiz Inácio Lula da Silva zijn tegen kanker behandeld. De Paraguayaanse president Fernando Lugo lijdt ook aan een vorm van kanker.

Walgelijk
Chávez zelf heeft naar eigen zeggen onlangs een ernstige vorm van kanker overwonnen, onder meer door behandeling in Cuba. De Verenigde Staten hebben de suggestie van Chávez weerzinwekkend en walgelijk genoemd.

© ANP, alle rechten voorbehouden

16 reacties op “‘Leiders met kanker besmet?’”

 1. Aysen,

  Jij vindt mij dom want ik kan nog niet eens een naam goed overnemen. Al jouw spel- en stijlfouten zijn de schuld van de iPhone. Hiermee beschrijf je exact het Curaçao-syndroom: alles wat niet goed gaat is de schuld van een ander. Een ander land, en andere partij, een iPhone.

 2. Aysen,

  Volgens mij ,als ik zo je commentaar inschat,ben jij iemand die ook nog heilig in brua geloofd.
  Zelfs Chavez is hier al lang van genezen, die geloofd op dit moment heilig in Fidel Castro.
  Wat onze Venezolaanse weldoener (?? ) echter morgen weer geloofd is afhankelijk van zijn verstandelijke vermogens van het ,, moment,, van de dag!!

 3. Klopt Edward die Weet ik heel goed te zitten! Ben jij nou zo dom of wat? Je plaatst een opmerking over uitroeptekens maar kan nog niet Eens mijn naam correct overnemen. Zelfs Dat lukt je niet Eens foutloos :)))))en de verkeerde woorden in mijn tekst worden vervangen door mijn i phone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Chavez belazert z’n fanatieken naar harteslust. Kanker kan iedereen krijgen, op welke manier dan ook. Dat er een handjevol presidenten toevallig kanker hebben is niks voor de Twilight Zone. Het enige wat ze hiervan zouden moeten leren is dat ze allemaal gewoon mensen zijn, en niet als Chavez die nonsense blijft uitkramen omdat hij nog niet bewust is van het feit dat hij, vergeleken met Zarathustra, maar een mens is en geen Übermensch.

 5. Als Chavez vandaag nog de pijp uit zou gaan,dan ging bij mij onmiddellijk de vlag uit.!!
  Dat zou weer een linkse dictator/graaier minder in de wereld betekenen, en een grote opluchting voor het onderdrukte volk zijn !!

 6. @ Aysen: KOEK KOEK!!!! Er is een plek op dit eiland waar je je mooie verhalen kan vertellen.. de CAPRILLES kliniek!!!!

 7. Wat Asysen ook duidelijk weet is waar het uitroepteken zit.

 8. Je zou s moeten weten wat er allemaal in de wederson gebeurd!!!
  Maar helaas zijn er mensen die graag de kudde achterna lopen!!!
  Mensen die het nieuws kijken en de krant lezen. Mensen die enkel zien wat men wil dat ze zien!!! Nee sorry ik ga mijn nieuws halen!!! Ik weet waar het Duitse volk voor word gewaarschuwd CHEMTRAILS!!! Ik weet dat Chavez zijn volk toesprak en zij USA IS PLAYING GOD!!! IK WEET WEL VAN CERN, ik weet wel van plum Island en ik zie elke zomer mensen sterven in de streek sakarya Turkije aan die teek een plek waar niemand komtNOU IK TOEVALLIG WEL!!! Ik ben geen schaap!!!

 9. Klopt helemaal!!! Dat doen ze ook!!! De wetenschappelijke bewijzen zihnler allemaal terug te vinden in oa de video haarp holes in heaven, deze kunt U vinden op spookje.nl!!!
  Dat is niet de enige duivelse tacktiek Van ze! Aardbevingen, tsunamis, vulkaan uitbarstingen en nog heel Veel meer met het Haarp project! Alle antwoorden Van al jullie vragen zitten verborgen in de illuminatie!!!
  Waarom nou kanker, aardbevingen, ziektes, tsunamis, waarom Storten vliegtuigen neer, waarom vaccinatie s voor de mexicaanse griep? Alles maar dan ook alles vind je terug in de illuminatie! İk ben het Levend bewijs Van het bovenstaand artikel en het klop!!!

 10. Zielige man.

 11. Politiek is macht en macht vervreemdt de realiteit van en iedereen in de samenleving en leidt tot grootheidswaanzin, isolement en dictatuur. Macht is wreedheid, wreedheid met iemand delen betekent diens macht te delen; wie dat niet meer doet zal wantrouwig, hysterisch, waanzinnig of schizofreen worden. Een regering die op eens met alle macht wordt opgescheept, kan rare bokkensprongen maken die generaties lang een spoor van verderf, verdriet en ellende achterlaten.

 12. Wagelijk die amerika gelukkig is chavez weer beterr

 13. Kwam graag op Curacao heb er veel vrienden, maar zoals het nu gaat raad ik mij ned. vrienden en kennissen curacao af, kwa criminaliteit, is me zelf ook overkomen op vakantie, kenteken auto was bekend die gebropeerd heben me huurauto te stelen, maar nooit meer iets gehoord. fijn eiland met negatieve reclame

 14. Ach ja alles gebruiken om de aandacht te richten op onbelangrijke dingen zodat het volk niet ziet wat deze leiders uitspoken!

 15. Zo beweerde Godet ook altijd van alles. Net zulke grote duimen als Wiels. En Asjes inderdaad.
  Allemaal lid van dezelfde club.

 16. Opvallend is dat alle leiders van bananenrepublieken zich tot dergelijke stupide beschuldigingen verlagen. Zo had Curacao (j)Asjes die beweerde dat Nederland afluisterapparatuur in Forti geplaatst had, waar achteraf niets van waard bleek.

  Aan eigen wandaden gaan de leiders van bananenrepubieken echter voorbij, zoals Schotte die het hoofd van de veiligheidsdienst buitenspel zette om te voorkomen dat Schotte’s examen-, creditcard- en verzekeringsfraude hem zijn mininsiterpost zou kosten.