• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie kreeg vannacht rond 00.30 uur een melding dat er een auto-ongeluk met twee auto’s had plaatsgevonden op de Schottegatweg West. Uit voorlopig onderzoek blijkt dat de chauffeur van één van de auto’s controle verloor over het stuur en tegen een andere auto aanbotste, waarna hij over de kop sloeg.

De auto had vier inzittenden, waarvan niemand hun veiligheidsriem om had. Eén van de inzittenden, de 28-jarige vrouw S. Polonius-Anita (25), werd door de voorruit van de auto geslingerd door de klap. Een andere inzittende die achter in de auto zat, een 28-jarige dame, brak hierbij haar schouder en kreeg een flinke klap op haar hoofd.

Overleden
De slachtoffers zijn met urgentie naar het ziekenhuis gebracht. Rond 3.00 uur ’s nachts kreeg de politie het bericht dat S. Polonius-Anita gestorven was aan verwondingen aan haar hoofd, die zij door haar val had opgelopen. De politie is nog bezig met onderzoek. Dit is de 22e verkeersdode die dit jaar op Curaçao is gevallen.

3 reacties op “22e verkeersdode van 2011”

 1. Elke dag zie ik tientallen pickups rondrijden met mannen achter in de bank.. zonder enige bescherming.. echter de politie lijkt hier geen problemen mee te hebben

 2. Veilig Verkeer begint bij jezelf
  Anticipeer, draag gordel, geef tijdig aan wat je van plan bent.
  Maar ja DAT is een brug te ver voor onze macho YU verkeersdeelnemers (of ze zijn gewoon te dom om alles tegelijk te handlen !).
  WHOZE next ???
  (meelij met familie / friends maar ja: geen gordel – verlies macht over het stuur ….!)

 3. En wat heeft den Curacaoenaar hiervan geleerd?
  Heus niet dat het raadzaam is een autogordel te gaan dragen. Of een helm op de motor.
  Net als het gebruik van dat pookje aan het stuur, waar dat schattige lampje links/rechts van gaat branden. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.
  Toch: triest bericht! Veel sterkte voor de families.