CURAÇAO – “Dean Rozier heeft gelogen en de gemeenschap onjuist geïnformeerd”, stelt Statenvoorzitter Ivar Asjes. Asjes stuurde een e-mail naar de pers om duidelijk te maken dat de Nederlandse parlementaire delegatie wel degelijk praat over een debat met Curaçaose parlementariërs.

“Dit is weer het bewijs dat Rozier heeft gelogen, hij beweerde namelijk dat de Nederlandse parlementariërs geen debat wilde”, gaat Asjes verder. “Ook is het triest dat hij verklaart dat ik mij niet houd aan het ordereglement van het parlement. In plaats van dingen uit de lucht te grijpen, zou Rozier concreet moeten aangegeven welke artikelen hem als voorzitter van de vaste commissie de autoriteit geven het parlement extern te vertegenwoordigen, bijvoorbeeld de contacten met het Nederlandse parlement.”

Beledigd
In de doorgestuurde mail van Asjes is een programma bijgevoegd van het bezoek van de Kamerleden. Dinsdag, 3 januari staat volgens dit programma een openbaar debat of gesloten overleg gepland. Asjes schrijft dat hij geen intentie heeft om tijdens een bijeenkomst over onzin te praten met mensen die het volk en land blijven beledigen. “Ik raad het volk aan met arendsogen te kijken wie er 3 januari met wie in debat gaat, vergadert of eet en drinkt op de rekening van het volk met mensen als Ronald Raak en Eric Lucassen. Mensen die Curaçao hebben beledigd en de premier zelfs corrupte boef hebben genoemd”, aldus Statenvoorzitter Asjes.

31 reacties op “‘Rozier heeft volk onjuist geïnformeerd’”

 1. La Stiwz,

  Soms moet je het simpel houden, om bij sommige mensen bepaalde dingen duidelijk te maken.
  Ik hoop dat ik dit keer beter op mijn interpunctie heb gelet.

 2. @Jan:
  Let op uw interpunctie. Na een komma volgt een spatie.

 3. @Jan,
  Wat een onnoemelijk simpele reacties van jou op Bomboklad. Deze persoon neemt de moeite in het Nederlands te schrijven, en jij valt over wat foutjes.

  Geef Bomboklad een draai om de oren op basis van feiten en stop met deze kinderachtige, nee achterlijke en denigrerende manier van [NOT]discussiëren[/NOT].

  Overigens: ook ik ben het niet eens met het gedachtengoed van Bomboklad

 4. Bram, ik ben voor een zakenkabinet, indien er een absolute noodsituatie is dus zoals in Italie met de grote Berlusconi niet te verwarren met onze eigen kleine of als na verkiezingen het land onbestuurbaar blijkt. Zo ver is het naar mijn mening nog niet.

 5. Bomboklad,

  Inderdaad is het een goed streven van je om jezelf te blijven verbeteren,daarom zal ik je hier uiteraard in steunen.
  Hier komt je eerste les,en het is nog niet eens 2012,…….dus alle tijd !!

  les,, 1,, …je geschreven woord ,, tog,, wordt in goed Nederlands geschreven als,, toch,,
  Weer wat geleerd….toch.??
  Er stonden nog wel wat meer fundamentele foutjes in,maar laten we rustig aan beginnen.
  Tot de volgende les !!

 6. Curacaose Bevolking,zijn wij een Fam: of zijn wij een bijgeraapt zooitje,die de dienst uit maaken.JA schijnbaar,als je leest wie er nu in de n.v. zitten

 7. Zorro@ Ik denk het volgende,geen verkiezingen het eerste jaar,een zaken kabinet.(niet zo als de zaken manen die nu aan DE MACHT ZIJN)

 8. Bram, de volgende verkiezingen zullen duidelijk moeten maken wie het moeten worden en hopelijk maken de stemmers er weer niet een puinhoop van. Als tussentijds de boel uit elkaar valt, moet er niet geprobeerd worden om een andere coalitie te vormen, maar meteen verkiezingen uitschrijven. Welke partijen blijven er nog overf en met hoeveel zetels? Welke nieuwe partijen zullen er opstaan en aan de deur rammelen? Mijn glazen bol werkt niet.

 9. Zorro@ goed gesproken,ik kan je begrijpen,ok,we zijn gelukiig uit het zelfde hout gesneden,Het probleem is dat de mensen (14000) nog op deze meneer?? stemmen,ons voordeel is dat er mensen die op de MFK hebben gestemd nooit meer op deze partij zullen stemmen om dat ze zich belazerd voelen.Het fijt (is een Ziekte) is dat je daarom nooit meer een coalitie kan vormen,Schotte wil niet terug en Wie moet het dan wel worden??

 10. “HET VOLK” ????
  Halllllloooo WAKE UP we leven niet meer in de Middeleeuwen met allerlei “klassen”.
  “HET VOLK” zijn wij allemaal, dus ook bestuurders/politici en dat betekent een “BEVOLKING van 140.000 YU’s door en met elkaar”
  En die moeten allen eens toleranter worden en MET elkaar samenwerken/leven ipv tegen elkaar !!

 11. ze informeren het “volk ” altijd onjuist !

 12. Bram, doe me een lol. Wiels is geen vriend van mij en derhalve ook niet vice versa. Daarmee bevind ik me in goed gezelschap van 130.000 andere burgers. Ik twijfel niet aan je waarnemingen dus hoef ik Jerommeke ook niets te vragen.

 13. Zorro@ Oja dat was ik nog vergeten,Hij was zonder bodybuildings?? om zich heen,helemaal alleen dus,en zonder koffer met papieren waar hij zo graag mee rond dwaald????????????????????????.RA RA RA RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?????????????pretig uit einde toe gewenst, door iemand die je aan je manier van schrijven wel mag,we zullen elkaar zeker in het nieuwe jaar wel eens een keer ontmoeten!.

 14. Zorro@ ik heb vergeten te melden dat het een tafel vol was met alleen Venezuelanen,en hij kent mij de heer Wiels,ik ben een tegen stander van hem.In de ruimste zin den woords,en het was eigelijk net zoiets als, ik zag twee beren die samen een broodje smeren ik keek er naar en het was een wonder dat die beren een broodje konden smeren, bla bla alleen maar dit was wel waaaaaaaaaaaaar,en als jij een vriend van hem bent,dan vraag je aan hem waar hij op 28 j.l plusminus 13.15 uur zig vertoefde.duidelijk?en met wie hij zo gezelig aan het smeren was,Duidelijk.

 15. Bram, heel veel woorden komen niet voor in het woordenboek van Wiels c.s. en 1 daarvan is “zich schamen”. Heb je het echt goed gezien, dat racist Wiels zich onder de blanke toeristen mengde of waren het Nederlanders, die ook zo graag een onafhankelijk Curacao willen?

 16. 28 december j.l: Ik moest ff in Poenda zijn.Na mijn afspraak ging ik ff naar een oude bekende van mij om te kijken hoe het met hem ging,hierna ging ik een biertje drinken op het keuken pleintje,in eerste instantie kon ik geen plekje vinden alle tafels waren bezet,veel Nederlanders en heel veel Venezuelianen waar van een groep die 4 tafels tegen elkaar hadden geplaatst,volop drank en vreten,gelach en gegier ik denk fijn voor deze club,op een geven moment zie ik tot mijn verbazing een klein dik opgeblazen figeur aan komen lopen die direct plaats nam bij de genoemde 4 tafeltjes,en wie denk je wie het WAS,ja WIELS de gewone man die strijd tegen welvaard,zat zich direct vol te vreten,en zat er als een kleuter tussen ???.toen ik langs liep keek hij mij aan,en schaamde zich,

 17. beste jan dat doe ik graag het liefst maar dan snapt niet iedereen me ik doe me best om me in het nederlands te verstaanbaar me te maken en inderdaad dat kan je niet altijd van mijn favoriete partij verwachten maar je bent nooit te oud om te leren zowas het tog ?

 18. Rozier heeft het volk onjuist geïnformeerd….. hahaha wat een uitspraak dat doet de regering elke dag ook……. schaam je

 19. Bomboklad,

  Je zou ,,BETERDER,, het commentaar wat je geeft in het papiamento proberen te doen ,misschien dat je dit ,,BETERDER,, afgaat.!!
  Namelijk met de poging om het in fatsoenlijk Nederlands te doen, is echter een brug te ver voor je.!!
  Maar waarschijnlijk is dit een prima afspiegeling van jouw niveau en dat van je favoriete politieke clubje.??

 20. @mooi

  Een deel vh volk heeft deze minkukels gekozen, Mooi. Je moet maar zeggen het ‘volk’ krijgt de leiders die het gekozen heeft en dus verdiend. Helaas hoort er bij dit clubje het zakkenvullen bij.

 21. Heeft de redactie geen andere foto van Jasjes. De man ziet er werkelijk niet uit. Bijster ongezond, dus voor hem is de ‘korting op groente en fruit’ vast van belang.

 22. Als Asjes een echte man was dan zouden ze niet regeren met mensen die het volk voorliegen als Rozier.. en niet samenwerken met corrupte partijen zoals MAN en MFK (woorden van Wiels). De PS is dus gewoon medeplichtig aan deze corruptie en gelieg.

  Het volk moet ook goed opletten wie geplaatst werd bij een overheidsdienst terwijl hij gewoon statenvoorzitter is.. en wie zichzelf bij de Selikor wilde plaatsten..

 23. debat? who cares?

  Ik maak mij zorgen dat er is geschoten tijdens een kinder feest en dat meloen twee keer op de lijst van “duty free import” fruit en groenten staat…

 24. Slechte 1 aprilgrap van (J) Asjes.

 25. Jasjes, u doet niet anders, kunt u de optelsom maken hoeveel pakken er zijn gekocht in NL en hoeveel daggeld u heeft ontvangen??Hoveel bezoeken aan de pedicure en kaper er al door het volk betaald is aan uw (schijn)heilig uiterlijk???
  Met recht een idioot!!

 26. Asjes, de man die het verstrekken van juiste informatie uitgevonden heeft….
  Dat is toch die man die alvast benoemd is voor de periode na dit falen?
  Opdat hij weer vrolijk verder kan falen.
  Onbegrijpelijk dat dit allemaal kan op zo’n eilandje.
  De meeste politieke partijen worden gestuurd door gevoelens van frustratie en eigenbelang in plaats van door integere gedachten om het beste voor het eiland te bereiken. En nu zal Asjes ons vertellen hoe het zit…………..
  Mijn klompen staan nog in Nederland, maar ik hoor ze hier breken!

 27. de heer asjes heeft het beterder voor mekaar dan jullie azijnzeikers whahaha
  lang leve de ps ( nog minstens 3 jaar )

 28. HAHAHAHHAA

  wat een leuke mop was zeker dia de innocentes gisteren

  kijk goed wie met wie eet en drinkt, bepaaalt asjes nu ook al met wie je mag eten en drinken.

  en wie was er op kosten van de staat naar NY en NL en heeft alles gedeclareerd ??? en waar is nu dan dat resultaat wat is daar dan nu echt bereikt?

  NAAST DAN KERST INKOPEN VOOR DE FAMILIE

 29. Hahaha kan niet wachten hoe van raak en eric lucassen gedist worden tijdens debat als ze durfen op het gebied van van curacao te komen. Worden ze. Helemaal gedist door eunice eiden ,wiels en asjes. En vooral wiels met ze lagalastra lagalastra

 30. De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet, Jasjes.

 31. gaan we weer dus met deze idioot..wie is naar nederland afgereisd voor 10 dagen in december om vakantie te vieren op kosten van het volk?