CURAÇAO – Een kinderfeestje in de speelhal Adventure City mondde gisteren uit in een familiedrama. Een ruzie tussen de ex-partner van een moeder en haar nieuwe vriend liep dusdanig uit de hand dat er een worsteling ontstond tussen de ex, zijn vrienden  en de nieuwe vriend. Uiteindelijk vielen er ook schoten.

Eén van de vrienden van de ex-man trok tijdens de worsteling een wapen en loste enkele schoten. Hierbij werd de nieuwe vriend (26 jaar) geraakt in zijn onderrug en een 18-jarige man die toevallig te hulp schoot in zijn borst. Beide mannen zijn naar het ziekenhuis gebracht en inmiddels stabiel. Later op de avond heeft de politie één van de verdachte aangehouden. De 34-jarige man was lopend onderweg naar huis toen de politie hem arresteerde. Het Antilliaans Dagblad meldt dat de kogels die zijn afgevuurd waarschijnlijk afkomstig waren van de vader van het kind dat een feestje vierde in de speelhal.

10 reacties op “Schietpartij bij Adventure City”

 1. wat een stelletje idioten zeg!

 2. Gezellig KINDER-feestje.

 3. Geen kinderfeestjes meer in de fastfoodketens etc. tast je hersencellen aan en we hebben er al zo weinig.
  “Killing fields = Korsou!!
  Loosers met wapens lopen vrij rond, macho macho macho en mooi voorbeeld voor de kids!
  NOS mes POR. Never nooit niet dus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Dus daar gaan we maar niet meer heen met de kinderen. Zometeen krijg je er een verdwaalde kogel door je kop, of erger nog: je kind. Moet het nou echt zo treurig worden dat overal security en detectie poorten moeten komen? Helaas blijkt van wel.

 5. Wat een eiland, wat een eiland.

  Was het vroeger al erg met nos mes por, nu is het nog erger met nos pistool por. Als de hersencellen op dit eiland toch eens even goed verdeeld werden als de messen en pistolen.

 6. zozo een arrestatie. de hele club vast zetten voor openbare verstoring rust en geweldpleging

 7. Stelletje mafketels zijn het. De vraag is hoe komen deze mensen aan een psitool? Waar en hoe komen die wapens Curacao binnen en door wie? Maar o nee, we hoeven ons geen zorgen te maken, want onze Minister van Justitie heeft alles onder controle.

 8. Wie zei dat wapens moeilijk te krijgen waren op Curacao? Wel ….. het lijkt dat iedere macho idioot er een heeft.

 9. Blijven gezellige mensen hoor.. leuk op een kinderfeestje schieten op elkaar.. maar is er geen security bij adventure city? dat men daar gewoon met pistool kan rondlopen.

  Aangezien elke debiel op Curacao met pistolen rondlopen is het een goed idee om illegaak wapenbezit met 10 jaar te bestraffen.. aangezien men dit toch gaat gebruiken om op elkaar te schieten

 10. Lijkt Chuck-E-Cheeses in Amerika wel.. vervelend voor de kinderen..