• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte heeft een persoonlijke uitnodiging ontvangen van het Nicaraguaanse Ministerie van Buitenlandse Relaties. De premier is uitgenodigd om 10 januari de beëdiging van de Daniel Ortega tot president bij te wonen. Ortega werd in november dit jaar herkozen als president.

Na een telefoongesprek tussen Schotte en de woordvoerder en echtgenoot van de herkozen president Ortega, ontving Schotte een persoonlijke uitnodiging om aanwezig te zijn bij de beëdiging. Schotte was dit jaar ook al aanwezig bij de beëdiging van de Braziliaanse president Dilma Roussef en die van de president van Peru, Ollanta Humala.

Banden uitbreiden
“Curaçao wordt door de andere landen in de regio steeds meer herkend als land”, laat de woordvoerder van Schotte, Ramsay Soemanta weten via een persbericht. “Tijdens de reizen heeft Schotte de staatshoofden leren kennen en contact onderhouden. Het feit dat de premier persoonlijk wordt uitgenodigd voor een dergelijk moment toont aan hoe belangrijk het is de banden met landen in onze regio uit te breiden.”

13 reacties op “Schotte bij beëdiging president Nicaragua”

 1. Gerardus Dirks.

  Denk dat ik een ander geschiedenisboek heb dan jij.??
  Maar misschien heb jij er een ,waarin Ortega de nobelprijs voor de vrede krijgt !!
  Als je maar met oor en oogkleppen op wil blijven lopen,dan ga je het vast nog zelf geloven??

 2. Ben jij toevallig de Gerardus Dirks, die wijd en zijd bekend staat en berucht is als de onnozele fanaat van El Hakim en de meest baarlijke nonsens ten toon spreidt? Breek ons de bek niet open over El Hakim. We hebben niets aan works in progress maar maak de balans na 15 maanden op. Dat zijn de feiten.

 3. @Jan @ Gerardus Dirks, die visie op de Isla moet hij (Gerrit) uiterlijk 31 december 2011 (ja jullie zien het goed, 2011) inleveren bij, wat was het ook alweer ? Spies of mevrouw Spies. Dus dat is ruim voor zijn vertrek naar whatever.

 4. Gerardus Dirks: al die reisjes van Schotte (met driedubbele kosten vanwege de permanente aanwezigheid van Stella van RIjn die niets doet dan met alle MFK winden meewaaien en die belachelijke persoonlijke fotograaf) hebben tot dusver 0,0 opgeleverd dus houd uzelf aub niet voor de gek door dit soort snoepreisjes serieus te nemen.

  Nicaragua zal nooit meer voor Curacao kunnen betekenen dan Botswana, maar u laat zich net zoals 90% van de Curacaose bevolking werkelijk alles op de mouw spelden door gekke Gerritje.

 5. @Gerardus Dirks:
  Makaya:
  Visie op de ISLA is in ontwikkeling en in bespreking (oktober 2011 was dealine !!!!)
  Aansturen van de regering wordt gedaan (ja via de stuurknuppel van een Boeing-747)
  Controle financien, het is klaar en werd afgelopen maandag besproken en is zoals het er lang goedgekeurd door Financieel Toezicht (twijfels: inkomsten NV’s – opgklopte bedragen)
  DOK wordt aan gewerkt (ja met Damen zeker of laten we die lekker “stikken” ??)
  Luchthaven etc is vol in ontwikkeling (ja downgrade-ontwikkeling!)
  DUS, geen tijd voor snoepreisjes !!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Wat wordt er toch een onzin verteld op een gewoon bezoek van staatshoofd van een buurland met de ander.
  Zorro :
  Voor je informatie, geen land in de Americas met zo weinig wapens als in Nicaragua, en die er zijn, zijn dus geheel verouderd, de militaire macht in vergelijking met Costa Rica (wat ze daar politie noemen) is nog geen eens 50% en de criminaliteit is de laagste van geheel Noord en Zuid Amerika, alleen zie je soms dat Canada op dat gebied wint van Nicaragua.

  Jan:
  Jij mag kiezen wie FOUTER is, ik denk dat beide landen veel van elkaar kunnen leren.

  Makaya:
  Visie op de isla is in ontwikkeling en in bespreking
  Aansturen van de regering wordt gedaan
  Controle financien, het is klaar en werd afgelopen maandag besproken en is zoals het er lang goedgekeurd door Financieel Toezicht
  DOK wordt aan gewerkt
  Luchthaven etc is vol in ontwikkeling

  Curacao kan wat betekenen voor Nicaragua op online gebied en er kan uitwisseling plaats vinden op agrarisch gebied. Curacao kan ook funtioneren als voorportaal voor Europa voor Nicaragua en tevens zou Curacao zijn/ haar kennis als havenstad kunnen delen

  Gerardus

 7. @Josefine en alle YU-dromers,
  Ventje Schotte (en compadres) betaalt ook netjes alle onzinnige rechtzaken waar van te voren het resultaat van vaststaat???? Never nooit niet!
  Maar het levert weer een paar “family-jobs” op, een mooi zakcentje voor zijn consultancy-amigoes (a 600 NAF per uur!!) en die afkoopcenten (ondertussen al VELE MILJOENEN) gaan mooi op konto van de bevolking!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WHO CARES ??

 8. @ josefine. jongens, kan het niet zo zijn dat hij het persoonlijk betaald?
  ik wil de 2miljoen van de brandweer terug zien van de vorige
  regering.

  Antwoord vraag 1: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
  Antwoord vraag 2: Dit is nu de derde keer, dat je deze opjuttende stomme vraag stelt en is reeds eerder beantwoord. Kort gezegd: je moet bij Liza Dindial zijn. Als je het uitgebreide antwoord niet begrijpt moet je verder vragen en als je het niet wilt begrijpen moet je niet doorgaan met deze belachelijke opmerking, want je weet niet waar de klepel hangt, zelfs de hele klok niet.

 9. jongens, kan het niet zo zijn dat hij het persoonlijk betaald? trouwens als minister presidant
  moet hij ook aawezig zijn, o ja, het is een persoonlijke uitnodiging als ik het goed heb begrepen .
  stop nou, jullie zijn jaloers, ik wil de 2miljoen van de brandweer terug zien van de vorige
  regering.
  plaatsen jullie deze reactie ook niet?

 10. Het ene verkeerde regiem omsluit het andere intens in de armen!!

  Hoe kan het eigenlijk nog,,FOUTER,, dan fout, maar ja Zuid Amerikaans gevoel zullen we maar zeggen…….toch!!!

 11. Hij gaat met z’n eigen jet en komt met een lading fruit en groenten terug of met de daar makkelijk te verkrijgen wapens en kogelvrije vesten.

 12. Moet Schotte niet werken aan??????????:
  – visie op ISLA !!!!!!!!!!!!
  – aansturen regering !!!!!!!!!!!!!!!!
  – controle financien (begroting 2012 nog niet klaar!!!)
  – DUS gewoon regeren ipv de reisBOBO uithangen !!!!!!!
  – kostenreductie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  – rapportage antwoord luchtvaart !!!!!!!!!!!!!!!

 13. daar gaan onze centen weer………