• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Als verkrachter Andy S. (31) volgend jaar voorwaardelijk vrijkomt, mag hij niet in de provincie Brabant komen. Met een enkelbandje zal dat worden gecontroleerd. Het zijn enkele van de voorwaarden die S. moet accepteren voor zijn voorwaardelijke vrijlating, bleek gisteren tijdens een rechtszaak.

Het Openbaar Ministerie is beducht voor de vrijlating van de Eindhovenaar, omdat hij afgelopen zomer niet terugkeerde van verlof. Hij was ruim twee maanden op de vlucht toen hij in augustus op Curaçao werd gearresteerd.

Uitstel
Gisteren vroeg de officier van justitie om uitstel van de voorwaardelijke vrijlating, omdat de veroordeelde nog geen onderdak heeft. Zonder huisvesting en behandeling acht de reclassering de kans op herhaling groot. Een maand geleden is hij weer betrapt op gebruik van drugs, zei de officier van justitie gisteren. Eenmaal uit de cel mag hij geen drugs en alcohol gebruiken.

Blunders
Andy S. zegt zich aan alle voorwaarden te willen houden. Zijn advocaat Yannick Quint vindt een gebiedsverbod voor de hele provincie Brabant veel te ver gaan. Andy S. verkrachte in 2007 de Eindhovense Nicole Lodewijks in haar eigen huis en kreeg zes jaar celstraf. De zaak werd landelijk bekend door een serie blunders van politie, justitie en rechtbank. De zaak wordt aangehouden tot 27 januari wanneer er vermoedelijk een plek voor hem buiten de gevangenis is gevonden.

© ANP, alle rechten voorbehouden

14 reacties op “Provincieverbod voor Andy S.”

 1. Een maand geleden is al zo lang, de samenleving vind dat deze heer goed gestraft is en niet meer een risico is voor de samenleving, behalve brabant. Succes jongen met je opleiding en toekomst. Ik zie hier een goede vervanger van Constantia of Monk. Bon
  bini na Korsou

 2. @Jan, lotgenoten geeft zo’n aai gevoel, wat denk je van socio’s ?

 3. @Henk Westenbroek, je kunt het ook anders benaderen, wordt hoogstwaarschijnlijk als een positieve benadering gezien: die Curaçaose gunslingers zorgen voor een heleboel arbeids intensieve handelingen, wat zouden al die mensen die hiermee bezig zijn moeten doen als ze allemaal naar Curaçao worden terug gestuurd. De helft van de gevangenissen sluiten, grote inkrimping bij het OM, de particuliere bewakingsdiensten bij banken, supermarkten etc. kunnen iets zinvollers gaan doen. Kan nog wel even doorgaan, maar mijn lunch staat op tafel.

 4. Anglo,

  Durf er alles onder te verwedden dat de Nederlandse belastingbetaler aan deze randdebiel graag een enkele reis op rijkskosten naar Curacao zou willen verstrekken , als we de zekerheid kunnen krijgen van Schotte met z,n maatsmaten dat ze hem daar voor eeuwig houden !!! Misschien dat hij dan toch nog op koraal specht terecht komt, voor het ontvangen van een anale beloning door zijn lotgenoten.!!

 5. rijk ipv rijkt. Excuus.

 6. Ze zullen hem wel een plek op Curacao aanbieden. Logisch is Ned. hem liever kwijt dan rijkt.
  Mark my words we zullen meer van deze c reep horen op C.

 7. afmaken zulke mensen de wereld is al overbevolkt me zulke mensen laatstaan ons eiland is al over bevolkt met zulke mensen ! geen medelijden mee! NEK SCHOT ! klaar kost 40 euro cent….

 8. Wat men op Curacao niet beseft is dat er in Nederland vele duizenden van deze Andys rondlopen die de Nederlandse samenleving terroriseren.
  Als Asjes durft te vragen om schadevergoeding voor de slaventijd, mag hij Nederland ook wel eens aanbieden om de schade te vergoeden die criminele Antillianen in Nederland hebben veroorzaakt. Met inbraken, overvallen en moorden loopt dat in de miljarden, zeker als je bedenkt dat een omvanrijk justitieel apparaat (rechtbanken en gevangenissen) voor een groot deel voor deze Antillianen in stand moet worden gehouden.

 9. Deze man zou zo minister kunnen worden bij de huidige regering

 10. Nou hold your breath, straks met de Rijkswet personenverkeer, gebaseerd op de Curaçaose Landsverordening vreemdelingenbeleid, is dat een fluitje van een halve cent.

 11. @Jan, moet hij wel eerst op Curaçao zijn !

 12. Zet hem voor een uurtje in zijn blote kont in koraal specht,dan wordt er met deze griezel op de juiste manier afgerekend!!

 13. Mogen wij hier nog blij zijn dat er nog niemand bij dat OM op het idee is gekomen om deze creep een landverbod op te leggen !

 14. griezel!!!!!!!!!!!!