• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers Kortje CURAÇAO – In verband met de feestdagen is de Nieuwe Haven komende zondag en zondag 1 januari open voor verkeer. Op zondag 8 januari wordt de weg weer elke zondag afgesloten voor recreatieve doeleinden.

3 reacties op “Nieuwe Haven op zondag open”

  1. Ajjjjj, dit verklaart waarom ik bijna platgereden werd toen ik mijn sit-ups op de splitsing bij Maduro Plaza op de weg aan het doen was……….
    Raak ik weer twee weken achter in mijn conditie.

  2. Het valt mij ook op dat maar een handjevol mensen er gebruik van maakt maar dat de kosten enorm moeten zijn: afzettingen en wc-cabines plaatsen en weghalen meerdere agenten en politie-auto’s gedurende de hele dag (en zij hoeven vooral niets te doen daar, terwijl het wekeendtloon lekker doorloopt en -belangrijker nog- ze dus NIET ergens anders zijn waar ze wel nodig zijn). Leuk initiatief maar duidelijk niet over nagedacht en al helemaal niet geevalueerd. Gewoon (weer) een losse flodder. Zo bevestigt deze regering opnieuw zijn gebrek aan vsie en logisch nadenken. ,

  3. Dit proyect duidt aan dat de regering geen voorbeeld is voor het volk voor wat betreft kosten, De kosten die gemaakt worden om deze weg uit bedrijf te zetten, en het aantal mensen die gebruik maken van deze faciliteit is niet verantwoord terwijl de regering kas leeg is.Dit proyect moet geevalueerd worden op zijn doel.