• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Duitse luchtvaartmaatschappij AirBerlin wil de vluchten naar Curaçao na april voortzetten. In eerste instantie zou AirBerlin een vlucht per week uitvoeren tot en met april 2012. Maar de luchtvaartmaatschappij wil deze periode verlengen en denkt over een tweede vlucht per week.

Volgens minister Nasser el Hakim (Economische Ontwikkeling) wordt er op dit moment druk onderhandeld met AirBerlin. De eerste vlucht van AirBerlin naar Curaçao werd gevlogen op 15 november, maar de nieuwe route zorgde ook voor enige commotie. De overheid geeft de Duitse luchtvaartmaatschappij namelijk een stoelgarantie van honderd procent, waardoor de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM sprak van oneerlijke concurrentie.

8 reacties op “AirBerlin wil route voortzetten”

 1. Ik begin steeds meer geloof te hechten aan het rumour dat de grootste leugenachtige fantasten uit het Midden Oosten komen.

 2. Gebakken bananen Charlyp 🙂

 3. NB

  En als Lisa Dindial van Chata aangeeft dat de hotelbezetting van een aantal hotels 100% is dan weet je het inmiddels eveneens al. Er is toch werkelijk niemand met gezond verstand die deze mensen au serieux neemt.

 4. Als er staat “volgens” dan weet je het inmiddels wel.

 5. Je gaat toch ook eerst markt onderzoek doen of een bepaalde vliegroute overlevings kansen heeft voordat je allerlei deals met de respectievelijke maatschappij aangaat.?
  Je gaat toch eerst reklame maken en je eiland in de picture zetten voordat je allerlei deals gaat maken.?

  Maar zoals gewoonlijk op deze rots is men gewend om de zaak achterste voren aan te pakken en daarna zit men met de gebakken peren.

  Waar haalt men het geld vandaan om te betalen als de 100% garantie niet wordt gehaald?

 6. Maar dan zonder stoelgarantie.

 7. Laten we hopen dat het waar is, hoe meer concurrentie deste beter de prijzen worden. 🙂

 8. Dit verhaal komt dus helemaal uit de koker van de mediageile minister Hakim.
  Succes , Succes ! Eerst zien dan geloven , zullen we maar denken.