• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een ongeluk met een bulldozer is de 54-jarige Jose Luis Turro Senior vanochtend fataal geworden. Dat meldt de politie. De man sliep in een kartonnen doos op het terrein van landfill Malpais, toen een werknemer van Malpais tijdens zijn werkzaamheden over de doos reed.

De man was op slag dood. De werknemer was bezig met zijn dagelijkse werkzaamheden en was het vuil bij Malpais aan het opruimen. De werknemer had niet door dat het slachtoffer in de kartonnen doos aan het slapen was. Het slachtoffer woonde op het terrein van Malpais.

10 reacties op “Man overreden door bulldozer”

 1. Mensen mensen, het is gewoon een té triest bericht, laat iedereen voor zich zelf gewoon eens bij stil staan en niet telkens naar een ander wijzen, welke positieve inzet ga je zelf plegen?

 2. @ John B. Ik wil er best serieus op ingaan. Je kan de zuipers en vreters daarvan in ieder geval niet de schuld geven. Het komt ook voor in het welvarende Nederland met betere uitkeringen. Waarom doet Wiels, die deze week sprak er niet te zitten voor de mensen uit Jan Sofat en Jan Thiel, er niets aan? Wat heb jij zelf behalve signaleren gedaan? Het barst hier van de stichtingen met soms goedbetaalde directeuren/directrices en wat doen die? Dit soort krepeergevallen moet in kaart gebracht worden en er moet worden uitgezocht waarom/waardoor het zo ver heeft kunnen komen. Het is zeker niet zo, dat ouders altijd onschuldig zijn. Ik heb meegemaakt, dat een vader ontslag bij zijn werk nam omdat hij liever geen vaste baan had en liever af en toe wat kluste en dat zorgt natuurlijk niet voor financiele stabiliteit en ook zijn er beroepswerkelozen, die te lui zijn om voor de duvel te dansen. Als ouders door eigen schuld de kinderen geen eten geven dan wel niet goed voor hun kinderen (kunnen) zorgen, moeten ze uit de ouderlijke macht worden gezet en komen ze automatisch op de rekening van de staat. Ik neem aan, dat de Voogdijraad hier een vrome plicht heeft, maar doet de Voogdijraad wel wat het moet doen? Vroeger konden gezinnen nog wel voor steun bij de kerk terecht of behoort dat ook tot het verleden? In ieder geval dient er een onderzoek te komen en kan je niet blindelings tot in lengte van jaren geld in zo’n groep blijven pompen.

 3. Tja, dit valt niemand te verwijten behalve het slachtoffer zelf.

  Met alle respect, maar gezien zijn wijze van slapen zal het bruto nationaal produkt van Curacao niet dalen na zijn heengaan. Eerder heeft het zelfs een positieve invloed op de criminaliteitscijfers.

  Ik wens iedereen en de redactie van Vers Geperst een bon pasku!

 4. RJ u heeft het over Brasil. Wat denkt u van hier Curacao. Waar alleen al in onze omgeving vele huishoudens totaal NIETS hebben terwijl in de stad decadent gevreten en gezopen wordt!

 5. Wat een sneu einde van iemand: op de vuilnisbelt door een bulldozer in je kartonnen doos overreden. Maar om dit nou meteen op de politiek te gooien vind ik ook niet terecht (hoe corrupt en zakkenvullend die ook is). Overal ter wereld heb je zwervers, dus waarom zou dat hier niet zo moeten zijn? En in koude landen vriezen ze ‘s nachts zelfs dood omdat ze nergens binnen kunnen slapen. Drugs en alcohol misbruik door de mensen zelf is vaak de oorzaak van hun zwerversbestaan (al dan niet door wat hen in het leven is overkomen) – vanuit de politiek kunnen ze mensen niet gaan verbieden geen alcohol of drugs te gebruiken… proost op de feestdagen!

 6. Gelukkig nog geen favela’s als in Brazil. Zwerfhonden en zwervers, weten regeringen er wel raad mee? Ze bestaan overal. Jammer, dat de man niet zo’n slim plekje heeft gezocht.

 7. wat en hoop negatieve mensen op zo’n naar bericht. Vandaag 24 december is dag van de bezining. We wonen op een paradijs in vergelijking met mensen in Brazil, Filipijnen enz waar duizenden KINDEREN dagelijks op een vuilbelt leven en sterven. Sta daar eens bij stil en denk bij jezelf hoe goed wij het hier op Curacao hebben. Bon Pasku

 8. Het zoveelste bewijs waar de regeringen voor staan. Dakloze mensen zijn vuil wat kan zien waar te blijven. geweerd uit de stad want wat moeten de toeristen er niet van denken. Triest en beschamend en voor mij schaam ik me dat ik een mens ben nog levend op dit eiland. Menselijkheid en respect voor het leven is hier ver te zoeken bij al die volgevreten politici en hun gevolg. Bha.

 9. Van de regerings zijde hoef je niks te verwachten. Ze zijn constant bezig met hun foto album. Dan hebben ze dat geopend,hier meegelopen,foto in de krant.
  Het zijn gewoon een stelletjes paljassen. Het is gewoon erger geworden.
  Je kan er niks mee beginnen,in nederland worden ze niet serieus genomen en terecht.

 10. wat een triest bericht.
  om op zo een manier aan je eind te komen.
  er is toch wel een hoop ellende hier op Curacao.
  dat er van de regvering uit, niets goeds geregeld is voor dit soort mensen.
  triest, triest, triest….