curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De Raad van Ministers heeft in verband met de komende feestdagen besloten om het overheidspersoneel op 23 en 30 december vanaf 12.00 uur vrij te geven en 2 januari 2012 de hele dag vrij te geven. Dit voor zover de dienst het toelaat, zo meldt de overheid in een persbericht.

6 reacties op “Vrije dagen overheidspersoneel”

 1. Zover de dienst het toelaat, hahaha! Alle overheidsdiensten zijn een gigantische puinhoop, ondanks het feit dat MFK terwjl er een ambtenarenstop was weer honderden ambtenaren heeft aangenomen.

  En ondertussen is ook de ambtenarenvakbond ABVO helemaal doorgeslagen. Ik heb een overheids NV gezien waarbij in de CAO geregeld is dat zelfs bij het 25jarig huwelijk van de ouders van een personeelslid deze 3 dagen vrij krijgt.

  Dit eiland gaat feestend ten onder.

 2. geef het volk brood, spelen en vrij…dan kan de rest vrijuit gaan!

 3. Ze zijn toch van de ratten besnuffeld. Reken maar even uit het dagloon x 2 x aantal ambtenaren. Was het geen optie om verplichte snipperdagen op te leggen in mindering van de vakantiedagen? Die regering is totaal niet in toom te houden met de uitgaven. Mochten er getuigen nodig zijn bij ontslagen dan kan een ambtenaar natuurlijk niet weigeren, want anders vliegt hij er zelf uit.

 4. In het algemeen wordt zoiets gewoon vertaald in één samenvattend woord: en dat is ,,CORRUPTIE,,!!
  Maar een volk dat zonder blikken en blozen het woord,,ONDERSTAND,, accepteerd verdient gewoon niet beter!!

 5. Meeste zijn toch alleen maar aanwezig op het werk daar.. Komen te laat binnen of zijn de hele dag weg..

 6. Curacao kent 2 types burgers. Gewone-burgers en super-burgers. Super-burgers krijgen meer vrije dagen dan gewone-burgers, super-burgers hebben recht op betere pensioenvoorzieningen, super-burgers hebben recht op een betere ziektekosten verzekering, super-burgers zijn in dienst van de overheid. Gewone-burgers mogen dat allemaal betalen.