• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Enkele straten in de omgeving van Suffisant kampen sinds vanochtend met problemen met de waterdruk. Dit heeft als gevolg dat enkele straten vanaf vanmorgen zonder water zitten, meldt het nutsbedrijf Aqualectra.

De straten zonder water zijn de Ijzelmeerstraat, Geleenstraat, Van Krimpenlaan, Sparnestraat, Noorzeestraat, Dommelstraat, Dongestraat, Lingestraat en een deel van Kaya Port Of Spain.

Oorzaak

Technici van Aqualectra zoeken in de omgeving naar de oorzaak van de verlaagde druk in de waterbuizen om de situatie te kunnen herstellen. Ondertussen is de watertruck naar de buurt gestuurd om de bewoners van water te voorzien, tot de problemen zijn verholpen.

Werkzaamheden
De herstelwerkzaamheden nemen veel tijd in beslag, omdat er een diepgaand onderzoek nodig is en het gehele waterleidingnetwerk gecontroleerd moet worden in het gebied zonder water. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van drukmeetapparatuur, watermeters bij de huizen van enkele bewoners worden gecontroleerd en indien nodig zal er gegraven moeten worden om buizen te repareren.

Watertruck
Ook doet Aqualectra een oproep aan alle betrokken bewoners die zonder water zitten om te bellen naar 0800- 0135 zodat de watertruck langs kan komen om water te brengen. Aqualectra biedt zijn verontschuldigingen aan de bewoners van Suffisant die getroffen zijn door de situatie aan, en bedankt hen voor het getoonde geduld.

www.versgeperst.com