• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Met een feestelijke persconferentie maakte minister Nasser El Hakim (Economische Ontwikkeling) gistermiddag duidelijk door te zullen gaan met de uitbreiding van de Mega Pier in een Cruise Village in 2012. “De Cruise Village moet de cruisetoeristen en de lokale bevolking entertainen”, verklaarde Hakim.

Een groot gemengd publiek bestaande uit ministers, parlementariërs, toeristen en lokale pers, kwamen gistermiddag bijeen bij het evenement van Curaçao Ports Authority (CPA).

Grote resultaten
De afgelopen maanden hebben Hakim en een delegatie van CPA, vergaderd met management van alle belangrijke cruiselijnen van onder meer de Florida-Caribbean Cruise Association (FCCA), om de toewijding van Curaçao aan de cruise industrie te presenteren. Humberto de Castro, directeur van CPA, ontving gisteren de genodigden met woorden ter viering van en reflectie op een jaar van ‘verandering, herstructurering, sleutelontwikkelingen en grote resultaten’.

4 reacties op “‘Cruise Village komt in 2012’”

  1. Mijn vader was een figuur die het zakkenvullen beroep had uit gevonden.Maar hij zij daar ook bij jonge je moet er voor zorgen dat je ze ook eerst in je zak krijgt,en daar bedoelde hij mee de mensen mee die je eerst alles beloofd en als je de poen in je eigen zak hebt.rustig verdwijnen van het toneel en andere toneelspelers het werk laten afmaken,zodat ze jou niet meer kunnen afmaken,maar ja dit zij hij 50 jaar geleden en toen waren de tijden anderst.Maar Hakim me petje af hoe je elke dag de moet op brengt om de bevolking te besodemieteren zonder een plooi in je masker te laten zien,je krijgt van een standbeeld in de tuin> dit standbeeld krijgt als naam de oplichter.Het zal mij en mijn kinderen veel geld aan entre op leveren.maar om eerlijk te zijn heb ik het plan om een oplichters museum op te richten van al de regeringen die er hebben bestaan in den loop der tijden waarbij ge bezoeker een cijfer mag geven welke de slechtste was>Elk jaar word er een winnaar gekozen die heeft voor speld wie er het meest heeft gelogen en zakken heeft gevuld.De 1e prijswinnaar mag kiezen hij mag een hoofd aanstellen van een overheids n.v. of een hooft afhaken van een overheids n.v.

  2. Goed idee Jonis…

  3. Is dit onderdeel van de project snowball? Vroeg mij namelijk al welke projecten zij hiermee in gedachten hadden..

  4. Als je nu een beetje slim en marketgericht wil maken noem je het Peter Stuyvesant Village.. Wedden dat daar duizenden Amerikanen op afkomen! Zorg ervoor dat er veel lokale mensne daar hun producten kunnen verkopen en het is Win-Win!