• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Carlos Monk (Bestuur, Planning en Dienstverlening) is niet van plan zijn excuses aan te bieden voor zijn uitspraak, dat hij lid zou zijn van de terroristische groepering FARC als hij in Colombia zou wonen. Dat zei de minister zaterdag tijdens de wekelijkse bijeenkomst van zijn partij Pueblo Soberano.

“Ik zal voortaan mijn uitspraken verduidelijken en verdiepen”, zei Monk. De minister kwam in opspraak toen hij tijdens een bijeenkomst van Pueblo Soberano zei dat hij de guerillagroep FARC zou steunen, mocht hij in Colombia wonen. De ongelukkige uitspraak werd opgenomen en kwam in handen van PAR-lid Omayra Leeflang, die het verspreidde via de media.

Afkeuring
Voor excuses voelt Monk niets, omdat hij van mening is dat oppositiepartij PAR zijn uitspraken uit het verband heeft gerukt om zijn naam te besmeuren. De minister benadrukte zaterdag wel dat hij alle terroristische acties zoals moord of vernieling, uitgevoerd door een individu of een groepering, ten strengste afkeurt.

16 reacties op “Monk maakt geen excuses”

 1. gelukkig hebben we het Statuut waar de toelating en uitzetting artikel 18 lid 2

 2. toch raar… als ik dat soort onzin uitkraam raak ik mijn baan kwijt en brengen ze mij naar de caprilles kliniek, als hij het doet maken ze een milletje of 15 per maand over en mag hij zichzelf minister noemen!

 3. Een chuchubi heeft me in het oor gefluistert dat de MFK verder wil met de PAR op voorwaarde dat Schotte minister-president mag blijven. Het wordt misschien nog een hete kerst . . . .

 4. Ach, wat verwacht je van iemand met een negatief IQ…

 5. Iemand die zijn verontschuldiging aanbied om dat hij vol emotie heeft gesproken is een groot man.
  Maar als je blijft volharden in je gelijk wanneer je fout bent , dan ben niet beter dan iemand die zijn verontschuldiging niet aanbied ,
  iemand die als gast in een veilig land is gekomen en mee heeft profiteren van het hoogste levenstandaard in de regio moet beter weten. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je als Spaanstalige geen goed begrip heb van onze landstaal. Dat jezelf ziet als een soort FARC een strijder voor groter recht is de keuze van de Hr Monk, nu kunnen wij zijn beweging zien als een terroristenorganisatie en op gepaste wijze bestrijden.
  Zo zijn er wetten om gelden in beslag te nemen, geldstromen te volgen en zelfs verdachte personen die het koninkrijk bedreigen op te pakken.
  De afgelopen weken is er veel Coke inbeslag genomen is dat om de vrijheidsstrijd te bekostigen?
  Ook is er opmerkelijk veel wapens op het eiland en de Minister van justitie doet niks, is er meer aan de hand dan wat we denken?

 6. Knap supide figuur. En dat heet minister.
  ?

 7. waar het hart vol van is , stroomt de mond van over

 8. Monk mag wel zijn excuses aanbieden voor het wanbeleid bij het kraamkliniek Rio Canario!

 9. MONK dat impliceert dus:
  OPZOUTEN want je bent een lachertje – looser en gevaar voor ons eiland!!
  en waar blijft Roep toeter Wiels nu?????

  Wel een probleem als je partijgenootjes fout na fout na fout na fout na fout na fout fout na fout na fout nafout na fout na fout fout na fout na fout na fout na fout fout na fout na fout na fout na fout na fout fout na fout na fout na fout na fout na fout fout na fout na fout na fout na fout na fout fout na fout na fout na fout na fout na fout fout na fout na fout na fout na fout na fout uitkramen!

 10. Excuses van Monk zouden ook zo zinloos en waardeloos zijn.
  Ook op dat gebied is hij al zijn krediet al kwijt.
  Ik verbaas me inmiddels al 14 maanden over de regeringsclub die totaal incompetent door het Curacaose universum dwaalt. Geen enkele van de andere makkers zal eens zeggen “he kan dit wel van mijn mede-coalitiegenoot” en hem of haar flink op de vingers tikken. Schotte niet, en ook de fractieleiders niet……

 11. JAJAJ nu is het alweer de PAr die de schuld heeft Monk heeft het nooit gezegd het filmpje is ook al vals, weer een rechtszaak.

  en cijntje lacht erbij was slechts een grap die niemand begreep.

  geen minister meer deze man maakt met zijn uitspraken curacao een lachertje en word daarom niet serieus genomen.

  het ligt nooit aan deze man. en van Schotte mag hij zeggen wat hij wil Schotte treedt toch echt niet op hoor. samen uit samen thuis.

  FARC is toch een liefdadigheids instelling en geen terroristische groepering die gijzelaars heeft en deze dood.
  MONK GO HOME——SCHOTTE NEEM NU EINDELIJKS EENS WEL ACTIE EN LOOP NIET ALS EEN HALF ZACHT EITJE ROND

 12. Mooi he!…..“Ik zal voortaan mijn uitspraken verduidelijken en verdiepen”… volgens mij is ergens het woordje “nadenken” weggevallen. Ik zeg blijven volgen deze hilarische club met intellectuelen (en vooral filmen!). Op deze wijze word oppositie voeren wel heel erg makkelijk, het is nu gewoon weer wachten tot brekebeen Monk over de volgende kwestie “struikeld”
  Duna nos forsa.

 13. daar heeft hij de (kerst)ballen niet voor…..

 14. Nee meneer Monk, natuurlijk heeft u dat niet gezegd, het is altijd iemand anders zijn schuld!!!

 15. uit zijn verband gerukt??? volgens mij heeft iederéén die opname kunnen zien en beluisteren! ….brrrrr!

 16. Heeft U ooit iemand die in zijn hart graag bij een partij zoals RA.RA. of FARC lid had willen zijn zijn EXCUSES horen aan bieden!!! nee en vooral niet voor de kerst.