• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een overvaller heeft vrijdagavond een gezin van vijf personen, waaronder twee minderjarigen, ontvoerd en overvallen. Het gezin werd uit hun woning in Kurá Piedra onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen om in hun eigen auto te stappen en naar een pinautomaat te rijden.

Aangekomen bij een pinautomaat in Saliña moest één van de familieleden uitstappen en geld opnemen en aan de overvaller geven. Vervolgens moesten de slachtoffers doorrijden naar het bedrijf van de familie aan de Lindberghweg, waar een ander familielid nog aan het werk was.

Onder schot
Terwijl de overvaller de twee minderjarige familieleden onder schot hield, moest een ander familielid naar het bedrijf bellen en eisen dat er binnen twee minuten een geldbedrag werd gegeven aan de overvaller. Dit gebeurde binnen enkele minuten, waarop de overvaller iedereen uit te auto zette en met hoge snelheid wegreed. De auto werd later teruggevonden in de buurt van Wishi. Naast het geld, zijn ook een telefoon en juwelen meegenomen.

Beschrijving
De familie heeft een beschrijving van de overvaller gegeven aan de politie. Het zou gaan om een man met een donkere huidskleur met dreadlocks die tot op zijn rug lopen. De man is ongeveer 1,70 meter lang en heeft een slank postuur. Hij heeft een piercing in zijn linker wenkbrauw en heeft verschillende tatoeages op zijn arm, één van een kruis en één doodskop met vlammen. De man droeg een lichtblauwe spijkerbroek, een zwart t-shirt, een uniformhemd van het Albert Schweitzer College en hij had zijn gezicht bedekt met een paars t-shirt.

Tips
De politie wil de naam van het familiebedrijf niet vrijgegeven uit veiligheidsredenen. Iedereen die een tip heeft kan bellen naar het Atrakoteam; 866-6140 of 86606192.

5 reacties op “Gezin ontvoerd en overvallen”

 1. Kadee zal wel een mooi rapportje krijgen met veel cijfertjes..

 2. te gek voor woorden….diep triest LOST! maak me er gewoon zo boos over.

 3. One happy island, hey rasta man!
  Is dit de rasta filosofie??
  NEEEEEEE gelukkig niet, want ik eken genoeg rasta vrienden die WEL gaan voor RESPECT en PEACE!
  Jammer dat zij in diskrediet worden gebraht door deze fake looser rastaman!

 4. wat heb ik een hekel aan zulke mensen!!!! Vogelvrij verklaren..

 5. Goede beschrijving, domme overvaller. Ga eens werk zoeken.