CURAÇAO – Spraakmakend nieuws, een knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. John Baselmans deelt vandaag een geluksmoment.

 

Eindelijk was het zover, de eerste wedstrijd die Shaldimar zou lopen voor de club. Maanden getraind en als 4 jarige een veel belovend talent.

Shaldimar woont op Bandabou en werd die zondag met zijn ploeggenootjes in een bus naar de wedstrijd vervoerd. Grote pret, want dit maak je niet wekelijks mee en dan ook nog je eerste echte grote wedstrijd.

Bij de start was Shaldimar snel weg en liet zijn leeftijdgenootjes ver achter. Hij was gewoon de beste en zijn ploeg was apentrots dat er een nieuw talent onder hen was. Hij liep of zijn leven er vanaf hing en de eindstreep was snel in zicht. Shaldimar keek even naar rechts en wat zagen zijn ogen, papa was gekomen! Vijf meter voor de finish vergat hij zijn wedstrijd, zijn club en zijn duidelijke overwinning en schreeuwde PAPA en liep recht in de armen van zijn vader. Een trotse vader die hem stevig omhelsde en een extra knuffel gaf. Shaldimar was de eindstreep vergeten en had zijn trofee al in zijn armen. Zijn vader, die hem vol trots aanmoedigde en hem met twee open armen omhelsde. Zijn grootste overwinning van zijn leven had hij al binnen en dat zonder over de eindstreep te gaan.

Geweldig te zien dat een trofee, een wedstrijd en je hele training vergeten wordt om maar in de armen van je vader te mogen zijn.

13 reacties op “Ingezonden: Mijn grootste overwinning”

 1. Er zijn soorten kindervrienden.. ;)-

 2. Mooi!!
  Dat jongetje weet wat echt belangrijk is..

 3. @ obi. Goed idee, maar dan op kosten van Versgeperst voor al onze bijdragen, waardoor er een bestaansrecht is ontstaan.

 4. Mijn 4 jarig zoontje komt ook altijd in mijn armen gerend als ik hem uit de klas ophaal. Ik kijk elke dag uit naar dat moment.

 5. Wanneer gaan we met ze allen Happy Hour’en? Bini un bini tur…Gezellig! hahaha..

 6. Is dit autobiografisch, John?

 7. zo zo zo nee op clint eastwood en a de jong ken je bouwen !

 8. Als u dit waardeloze stuk gelezen hebt weet u ook waarom John B in Bandabou woont in plaats van in Hollywood.

  John, stop met schrijven want zoals Clint Eastwood al zei: every man has got to know his limitations.

 9. Goed stukje. Zegt veel.

 10. Ja hoor, onze John B. is een grote kindervrind. Ga zo door John.

 11. het leven kan zo heerlijk simpel zijn als je 4 jaar bent.
  geweldig…..

 12. Mooie moment maar ziet de 4 jarige jongen zijn vader dan zo weinig?

 13. ja john dat is inderdaad intens genieten dit is zooooooooo mooi bedankt voor het delen van jouw moment geweldig