CURAÇAO – Een 62-jarige dame is vrijdag in de vroege ochtenduren flink mishandeld door drie mannen. De mannen drongen rond 03.15 uur haar woning bij Dokterstuin binnen en mishandelden de vrouw met een stok. Hierna gingen ze ervandoor met sieraden en een flatscreen televisie.

Uit het politieonderzoek bleek dat, voorafgaand aan het incident, de overvallers waarschijnlijk de hond hebben bevrijd. De ketting waar het dier aan vastzat was doorgeknipt waardoor de hond ervandoor kon gaan. De vrouw dacht de mannen hierna weg waren en ging een kijkje nemen buiten. Eenmaal buiten bleken de mannen nog aanwezig en werd zij bedreigd met een vuurwapen door één van hen. Hierna werd zij door een andere overvaller met een stok geslagen tegen haar rug en handen en vastgeboden zodat de mannen hun gang konden gaan in huis.

Informatie
De vrouw is de betreffende nacht per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. De politie vraagt iedereen die meer weet over het voorval, contact op te nemen met 8666221, 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

8 reacties op “Vrouw mishandeld en beroofd”

 1. Rudy@ hoe lang woon je op dit eiland?

 2. of stel je nu een voor dat mensen boven de 50 het nou eens afleren dat ze nog in de jaren 60 leven GA NOOIT NAAR BUITEN en bel politie en vrienden

 3. Stel je voor er worden plannen gemaakt om de mensen van boven de vijftig naar Curacao, op te laten komen wonen.
  Hoe gaat deze situaties worden aangepakt.

 4. het is doodgewoon normaal hoor het is decemberrrrrrr !

 5. Lafbekken zijn het, Lijkt wel of het op Curacao steeds erger wordt Qua Criminaliteit! Je leest en hoort het steeds vaker over overvallen en schietpartijen! Niet te bevatten gewoon…

 6. Wat een laffe losers, zeg.

 7. dat soort tuig ,mmoet keihard aangepakt worden…….
  je bent hier dus niet meer veilig in je eigen huis…
  schande voor dit eiland en voor de politici en politie..

 8. Wat een helden hoor.. na 10-10 is het alleen maar erger geworden..