• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Terwijl de deadline die de Federal Aviation Authority (FAA) had opgelegd gisteren is verstreken, heeft minister Nasser El Hakim (Economische Ontwikkeling) vorige week de banden met American Airlines (AA) aangehaald. De mogelijkheid om het aantal vluchten uit te breiden was een van de onderwerpen.

Hakim heeft vergaderd met de Regionale Vice president van American Airlines, Peter Dolara. Het tweetal heeft de mogelijkheid voor een nieuwe route behandeld. Een van de voorlopige indicaties is de mogelijkheid van een nieuwe vlucht vanuit Washington DC of Philadelphia via Miami naar Curaçao.

Belangstelling
Dolara toonde veel belangstelling om meer vluchten uit te gaan voeren op de route naar Curaçao. American Airlines zal beginnen met de planning en studie op de voorgestelde routen. Volgens Hakim gaf Dolara aan erg tevreden te zijn met de samenwerking tussen Curaçao en AA en toonde ook zijn tevredenheid over de vergadering met de woorden: “We like what we see.” Peter Dolara zal Curaçao in het eerste kwartaal van 2012 bezoeken voor een vervolgvergadering.

8 reacties op “‘American Airlines wil vluchten uitbreiden’”

 1. Misschien is de versgeperst-lezer iets te kritisch. Sprak dit weekend een Duitse toerist uit Dusseldorf, die met Air Berlin was gekomen. Hij vertelde me dat het vliegtuig nagenoeg vol zat. We moeten niet vergeten dat ze alleen een keer per week vliegen. Dus deze route werpt kennelijk zijn vruchten af.
  Het gepresenteerde artikel doet echter mijn wenkbrouwen fronzen. Lees goed: “een nieuwe vlucht vanuit Washington DC of Philadelphia via Miami naar Curaçao”. Volgens mij is dit gebakken lucht. Er gaan dagelijks tientallen vluchten van Washington (met zijn drie luchthavens) naar Miami, dus waar hebben we het eigenllijk over?

 2. De oude Jet van Balast N staat te koop,is dat niet wat voor deze regering,Ruiltje,jij wat ik wat (HN) ???????????????????????????of hebben die Italiaanen ist beter staan in hun winkel.

 3. Mij bekruipt het gevoel dat onze ElHakim, gewezen verkoper van confectie brilletjes altijd al travelagent had willen worden maar daar in de souk niet voldoende intellegentie en/of kapitaal voor had. Nu kan hij dus, op kosten van ons, zijn ideaal nastreven. Maar het gebrek aan intelligentie blijft hem parten spelen en die Brazilianen (GOL, was het dacht ik) en de Duitsers van Air Berlin, liggen nog steeds in een deuk om zoveel stupiditeit samen gebundeld in één persoon.

 4. Hakim geeft gewoon garantie dat de stoelen die niet verkocht worden door Curacao betaald worden en hupla, daar is weer een internationale vlucht naar “hub” Curacao.

  Zo gaat het land naar de haaien.!!!!!!

 5. En het word steeds stiler onder het volk,de macht is bijna binnen berijk

 6. En dat is nu net de bedoeling om anderen naar de kl…ten te helpen ALLEENMACHT.

 7. En zo gaat deze meneer de shooier nu tewerk,zijn eigen(vlieg verhaal( volk )afbreken en , Dea op een verkeerd spoor zetten,Insel air,kan gaan rechten,nou ik weet het niet meer,maar ik dank god als hier een einde komt,maar er kan ook een einde aan gemaakt worden door te protest>????????!

 8. oei oei en daar worden de douanebeambtes nog meer vrolijker van !