• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Oud-minister Piet Hein Donner heeft vandaag de portefeuille van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties overgedragen aan zijn opvolger Liesbeth Spies. De nieuwe minister is enthousiast aan de slag gegaan: “Ik vind het een eer om gevraagd te zijn als minister voor deze post.”

“Met beide handen pak ik graag de uitdaging aan waar dit moederdepartement voor staat. Namelijk voor een democratische rechtsstaat en een slagvaardig bestuur, met daarbij de zware verantwoordelijkheid voor het woon- en bouwbeleid. Ik spring op de trein die mijn voorganger in gang heeft gezet en kijk uit naar de samenwerking met alle betrokkenen op mijn terrein.”

Aarzeling
Oud-minister Donner, vandaag door het kabinet voorgedragen als vice-voorzitter van de Raad van State, gaf aan met enige aarzeling het ‘mooie ambt van minister na 9,5 jaar neer te leggen’. “Maar,”, zo zei hij, “ik ben zeer erkentelijk voor het vertrouwen dat uit de voordracht blijkt.” Spies is nog onbekend op de Caribische eilanden, die veel met haar te maken zullen krijgen.

4 reacties op “Spies enthousiast aan de slag”

 1. Aan deze politieke CDA -fladder de Flodder heb je totaal niets ,is een prima afspiegeling van een partij die op sterven na dood is.!!
  Grijp je kans Schotte, als je haar genoeg onder druk zet,loopt ze waarschijnlijk jankend weg.
  ,,HELAAS, pech voor Nederland!!!! en 1-0 voor Curacao

 2. Kijk wat Donner heeft doorstaan de laatste tijd in de tweede kamer.Dat kan zij niet,ze gaat voor gaas,ze is binnen de kortsmogelijke tijd door gedraaid,met figuren en leugenaars in die trein waar ze straks o zo graag wil uit springen,desnoots met een zwemvest incl parrasol.

 3. Ja en nu weten we ook waarom Donner niet heeft ingegrepen, om iets te beginnen moet je het ook afmaken.
  Als Donner nu de onafhankelijkheid al had opgestart dan kon hij niet weg.
  Vandaar dat hij zo wazig was , van het moet kunnen en als ze het willen dan heb ik geen problemen er mee.

 4. Nou als je maar niet van de trein af valt voor dat je erop zit,Nu we hebben er een loser bij, dat kan je niet weten, ik haar maar al te goed,ze heeft totaal geen eigen mening,of is ze verandert,als dat zo is heb je een duivel in een doosje,en dat hebben wij hier op Curaçao hard nodig???