• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie ontving gisteren een melding van een schietpartij ter hoogte van de kruising Dr. Maalweg – Bramendiweg. Bij aankomst op de plek verklaarde de bestuurder van een auto met duidelijke kogelgaten, dat hij iets daarvoor op de Bramendiweg reed en opeens enkele schoten hoorde.

Hij stopte en stapte uit zijn auto, waarna hij een auto zag wegrijden en een onbekende man zag wegrennen. Daarna zag hij pas dat het raam van zijn auto kapot was. Hij is ongedeerd gebleven. De politie heeft op de plek een aantal hulzen gevonden.

Oproep
Het slachtoffer heeft aangifte gedaan, en het voertuig is in beslag genomen voor onderzoek. De politie roept iedereen op die denkt enige informatie hebben over deze schietpartij, om dit door te geven aan de politie. Dit kan op het telefoonnummer 8666-221, of er kan vierentwintig uur per dag gebeld worden naar het anonieme nummer 108.

 

9 reacties op “Schietpartij bij Bramendiweg”

 1. Dezelfde dag, in dezelfde wijk weer schietpartij, waarbij weer onbekende schutter. Paar dagen erna gijzeling van hele familie die moesten eerst pinnen, ook in deze wijk.

 2. Abram, wat een domme opmerking.

 3. Het wordt te gek nu., alleen maar erger na 10.10. Shame.

 4. Bij sommige wijken dienen ze inderdaad maar wachtposten te zetten waar iedereen die naar buiten wil op wapenbezit dient te worden gecontroleerd. Daarnaast dienen alle jongeren beneden de 30 diie de hele dag niets doen en niet werken of naar school te gaan zich te melden bij de kazernes waarna ze gaan werken om de gemeenschap te dienen. Vrijwillige dienstplicht.

 5. Ben ik ff blij dat ik daar niet woon.
  Steun van de politiek hoef je er niet te verwachten,inderdaad wild west on Curacou.
  Triest hoor,heel veel sterkte en maak als volk eens eindelijk een vuist richting Nederland,ze zijn de enigen die iets kunnen doen.
  Abram Mossel,hou je belachelijke commentaar eens binnenskamers,het zou je sieren.

 6. En ook diverse kinderopvang vlakbij. Zometeen kom je net met je kind naar buiten middenin een schietgevecht. Het begint het wilde westen te lijken met al die schietpartijen overal op klaarlichte dag.

 7. nogmaals waar komen die wapens vandaan. kunnen we onze Militie en het VKC niet inzetten voor controleposten gewoon om controle te houden helemaal in de buurt van Koraal Specht. Er zijn daar diverse Hotels in de buurt waar veel toeristen zijn .

 8. Curacao is echt het wilde westen aan het worden.. en onze minister van Justitie.. die slaapt gewoon

 9. Lachen toch?