• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie ontving dinsdagavond een melding van een gewelddadige overval in een restaurant in Mahaai. Uit voorlopig onderzoek bleek dat het restaurant gesloten was toen er twee mannen het restaurant Il Forno binnenkwamen. Eenmaal binnen vielen ze enkele werknemers aan.

Beide mannen hadden hun gezicht bedekt. De manager van het restaurant en twee werknemers waren nog bezig met schoonmaken en voorbereidingen te treffen voor de volgende dag. Na het gevecht met de werknemers gingen de mannen op de manager af en gaven hem het bevel om de kluis te openen.

Informatie
De dieven gingen er met een groot bedrag aan contant geld en een telefoon vandoor. Eén van de werknemers waarmee zij hadden gevochten heeft verwondingen in zijn gezicht opgelopen. Het onderzoek loopt nog. De politie verzoekt iedereen die denkt informatie te hebben over de overval dit door te geven aan de politie. Dit kan via de telefoon nummers 8666-140 of 8666-192. Ook kan er 24 uur per dag gebeld worden naar het anonieme nummer 108.

 

6 reacties op “Gewelddadige overval in restaurant”

 1. Het is weer kersttijd en ze willen naar Cache feesten

 2. Tja Tja het is een gegeven dat ploertje die niet willen werken met de feestdagen op roof uit gaan want zij willen net zoveel hebben als die genen die werkt zij hebben er recht op zou Wiels en Wilsoe zeggen

 3. met de koopavonden wil toch ook geld uitgeven!

 4. Inderdaad Bergsma! Soms vraag ik mij af wat zijn reactie is als hij de kranten open doet!

 5. dit hou je niet tegen het is de beruchte decembermaand !

 6. Kan Schotte niet eens eerst de criminaliteit in eigen land oplossen in plaats van op verre reizen om autonomie te zeuren? Toon eerst eens dat je autonoom kunt zijn door de rotzooi in eigen land op te lossen!
  De salarissen van Schotte schaduw Stella van Rijn en de huisfotograaf (en niet te vergeten hun gigantische reis en verblijfskosten) zouden een mooie bijdrage aan het Criminaliteitsfonds zijn.