• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft maandagnacht een patrouille naar Campo Alegre bij Hato gestuurd, omdat een klant betaald zou hebben met vals geld. Aangekomen bij Campo kreeg de politie van het beveiligingspersoneel te horen dat een Venezolaanse man had geprobeerd te betalen met valse dollars.

De politie benaderde de 25-jarige man in kwestie en vond in een tas die hij bij zich had, 99 valse honderd dollar biljetten. De man werd meteen ingerekend. Hij verklaarde dat het geld van hem en een vriend was. In de tas met het valse geld trof de politie het paspoort en de portemonnee van de vriend aan. De vriend was op dat moment niet meer aanwezig in Campo.

Hechtenis
Later meldde de 27-jarige vriend zich bij het politiebureau en verklaarde dat het paspoort en de portemonnee van hem waren. Hij werd ook onder arrest geplaatst. Beide verdachten zijn voorgeleid voor de assistent-procureur, die besloot het tweetal in hechtenis te houden in afwachting van verder onderzoek.

5 reacties op “Campo-klanten aangehouden met vals geld”

  1. @ fritz, ik heb ooit in de wandelgangen gehoord dat dames van Curaçaosche afkomst niet in de prostitutie zouden mogen werken bij wet. Kan iemand mij hier meer over vertellen?

  2. @beer, gelukkig dankzij de 80-20 regerling zullen er binnenkort echte YDK dames er werken zonder neplichaamsdelen! goed zo Jasjes!

  3. nep liefde voor nep geld…. hopi cheap ta

  4. Dacht dat het wel kon, Curacao heeft een fake regering, fake werknemers en ga zo maar door. Dus waarom geen fake geld?

  5. Als hij dan ook bij een dame met namaak borsten is geweest vind ik het weer wel okee om met namaak geld te betalen. Oog om oog, tand om tand……….