• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De leerlingen van verschillende scholen zijn vandaag naar huis gestuurd omdat de stankoverlast veroorzaakt de Raffinaderij Isla te overheersend is. De leerlingen van het Maria Immaculata Lyceum missen hierdoor de proefwerkweek, die nu is verzet naar januari. Dat meldt een medewerker van de school.

Naast het Maria Immaculata Lyceum zijn het Maria College VSBO St. Jozef VSBO, Ancilla Domini VSBO, Mgr. Wim Ellis Fo, Mgr. Niewind College FO, Coromoto FO, Johan Maurits, FO 1 en 2, Goslinga (SGO) en Jacques Ferrandi dicht. In het verleden zijn al vaker scholen gesloten als gevolg van stankoverlast van de raffinaderij.

7 reacties op “Verschillende scholen dicht door stankoverlast Isla”

 1. Vandaag na mijn werk weer thuis verwelkomd door de uit duizenden herkenbare penetrante en misselijk makende geur van de Isla Raffinaderij. Hebben meer mensen hier last van (gehad)? Graag je stem hier laten horen! Otrobanda, 20 December 2011, 18.00 PM

 2. Meneer Kenneth Gisbertha, u staat op de lijst van mensen die dit soort taferelen in stand houden, u bent dus een er bij op de lijst van milieucriminelen. Wees er trots op.

  Soon or late you will pay for this. Ik hoop echt dat u gerust kunt slapen iedere nacht dat deze raffinaderij de deuren open houdt.
  YWN

 3. Mooie baan hoor…..als woordvoerder niet bereikbaar hoeven zijn…..wat een trieste bedoeling…

 4. wat een gezeur weer, een beetje stank dat is alles…..

 5. Waarom verbaasd het me niet dat Kenneth ‘toevallig’ niet bereikbaar is? Scholen moeten niet zeuren, Isla koopt het wel weer af met een paar aircootjes. Tegen de tijd dat de schadelijke gevolgen bekend worden is de huur al opgezegd en genieten de bestuurders die het voor de kinderen zouden moeten opnemen al lang van een riant pensioen.

 6. nee joh tis de isla niet….waar hebben jullie het over

 7. Maarrrrrrrrrrr, volgens Kenneth is der niks an het handje hoorrrrrrrrrr.
  ‘t Ken net eigenlijk.