• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De 25-jarige Gino Paratore heeft zijn dienstwapen gebruikt toen hij in Almelo een cassière doodschoot. Het Nederlands Forensisch Instituut heeft dit vastgesteld nadat zij met het wapen, dat zij naast het lichaam van Paratore aantroffen, proefschoten hebben gelost.

Paratore was een agent in opleiding en schoot vrijdag de achttienjarige Ashana Wahl dood die aan het werk was bij de c1000 in winkelcentrum De Schelfhorst. Daarna pleegde hij met hetzelfde wapen zelfmoord.

Herdenking
Vandaag is er in het winkelcentrum een herdenking voor het meisje gehouden, gevolgd door een stille tocht. De schutter en het slachtoffer leerde elkaar kennen tijdens een vakantie op Curaçao. Vorige maand zette zij een punt achter de relatie met als gevolg een reeks van bedreigingen en stalking.

4 reacties op “Schutter schoot met dienstwapen”

  1. Ja Rignald dat snap ik heus wel hoor. Wat ik hier geschreven heb waren wij toen 25 jaar. Daarom heb ik het woord ooit gebruikt. Vrouw kon je ook vervangen in meisje. Gewoon een beetje door denken.

  2. @Vita, in dit geval was het niet eens een vrouw maar een jong meisje..

  3. Hoe gek kunnen wij nog meer worden op deze wereld. Ooit heeft een vrouw tegen mij gezegd na mij lopen er miljoenen vrouwen rond die net zo lief, aardig en mooi zijn als ik. M.a.w. zegt ze ik ben niet de eerste en ook niet de laatste.Alhoewel wij veel van elkaar houden zullen er dingen onze pad doorkruizen die ons uit elkaar drijven voor altijd. Wij kunnen voor altijd goede vrienden van elkaar blijven. So be it. De vrouw is niet het bezit van mannen dus heb zij ook het recht om te kiezen wat haar intuitie zegt. Dat geeft jou niet het recht te stellen dat als zij niet met jou is, dat geen ander haar mag hebben. Dan ben je ziekelijk gestoord. Jammer genoeg hebben wij nog steeds dat soort mannen op de wereld. Dat zijn bezitterige mannen.

  4. Ben eigenlijk wel benieuwd wat voor begrafenis deze wetsdienaar krijgt!!!!!