• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Met dikke truien tegen de Nederlandse kou kwam de delegatie van Curaçao die afgelopen weekend was afgereisd naar Nederland, gisteren bijeen in het Curaçaohuis in Den Haag. Daar vonden de laatste interne voorbereidingen plaats voor de Koninkrijksconferentie van morgen.

Vandaag zullen de delegaties van de vier deelnemende landen, Curaçao, Aruba, Sint Maarten en Nederland, bijeenkomen op het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties om de conferentie van morgen verder voor te bereiden.

Sportgala
Tijdens het sportgala dat gisteravond werd gehouden in Nederland, werd het Nederlandse honkbalteam, die bestaat uit verschillende Curaçaose spelers, uitgeroepen tot Sportploeg van 2011. Premier Gerrit Schotte was uitgenodigd om samen met gevolmachtigd minister Sheldry Osepa, het gala bij te wonen.

5 reacties op “Voorbereidingen op Koninkrijksconferentie”

 1. curacao is gaan pleiten voor meer autonomie. nu al lukt het ze niet, wat voor afleidingsmanoeuvres zullen ze nog meer verzinnen om hun falen te verhullen?

 2. @Philipps
  Kijk maar eens goed naar hun “werkplan” (haha) van de 7 dagen worden er effectief 5 uurtjes nuttig besteed en alle andere afspraken en events zijn (dikbetaalde) FUN!
  SCHANDALIG en iedereen in de regering en de Staten vind dit maar “NORMAAL” want dan kunnen zij de volgende snoepreis zonder tegengas weer inpikken.
  VERDEEL en HEERS en hou “het volk” dom en blijf bezig met populistisch gebral in de media!!!!!!!!!!

 3. @Philipps Maaskant, die delegatie gaat helemaal niets doen. Ze zijn daar voor privé zaken en dat verbaasd mij dan weer, want als er anti-makamba sentiment bestaat is dat toch wel geconcentreerd bij deze delegatieleden.

 4. Toch benieuwd wat de delegatie van de Staten gaat doen….

 5. Wat een verzameling tuig!