• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De 25-jarige Gino Paratore leerde zijn vriendin Ashana kennen tijdens een vakantie op Curaçao. Nadat zij vorige maand een punt achter de relatie zette, volgde een periode van bedreigingen en stalking waarna hij haar vrijdag midden in supermarkt C1000 in Almelo doodschoot.

Paratore liep vrijdag op klaarlichte dag de C1000 binnen en loste meerdere schoten op zijn 18-jarige ex-vriendin Ashana Wahl. De jongeman vluchtte hierna weg naar een woning en beroofde zichzelf van het leven. Het Algemeen Dagblad meldt dat voorafgaand aan het incident het meisje al aan had gegeven bang te zijn voor Paratore. Hij zou haar hebben bedreigd en gestalkt.

Dienstwapen
Nadat Paratore zijn ex had omgebracht, sms’te hij naar zijn moeder op Gran Canaria dat hij iemand vermoord had en ook zelf uit het leven zou stappen. Zijn moeder alarmeerde een zus die in Enschede woont, die op haar beurt de politie inschakelde. Toen deze bij de verblijfplaats van Gino kwam bleek het al te laat. Paratore had zichzelf door het hoofd geschoten. Paratore was een agent in opleiding en naast zijn lichaam werd een dienstwapen gevonden. Het is niet bevestigd dat Wahl ook met dit wapen is omgebracht.

6 reacties op “Bedreiging voorafgaand aan moord caissière”

 1. Vrouwen kunnen net zo selectief zijn als ze maar willen als het moet gebeuren dan gebeurt het toch. Het staat niet op hun voorhoofd geschreven wie ze zijn. Ook met geen enkele psychologische keuring kan je dit achterhalen. Er zijn de laatste tijden veel gestoorde mannen op de wereld. Kijk die gek uit Luyk Belgie en die ene uit op de Universiteit in Amerika en die gekke man uit Iran of Irak die op Curacao een medestudent heeft dood gestoken op de Universiteit Curacao en ook dat geval van dat Winkelcentrun inAlphen aan de Rijn om maar een paar te noemen. Deze dingen zijn moeilijk te voorkomen tegenwoordig.Misshien wel handig als de vrouwen wat kieskeuriger te werk gaan. Niet snel instemmen met bepaalde figuren, vraag in de omgeving waar zo iemand vandaan komt naar zijn karakter, vraag aan zijn schoolvrienden en gewonevrienden voor een omschrijving van zijn karakter, vraag zijn vroegere vriendinnen over hem. Dit zijn simpele dingen die je kan doen om jezelf van ergere ellende te besparen.Wees tactisch bij het aangaan van nieuwe relaties. Dit blijft wel een heel droevig en triest verhaal. Die man was ziekelijk jaloers, bezitterig en arrogant..

 2. Ja Fred, en als het aantal tatoo’s op zijn lichaam het aantal voltooide jaren op de basisschool overtreft…..

 3. Trieste gebeurtenis, en nauwelijks te voorkomen. Want had deze aspirant politieman geen wapen gehad dan had hij wel een mes gebruikt. Ook kun je van de politie (en de belastingbetaler!) niet verwachten dat een potentieel slachtoffer 24/7 bescherming krijgt.
  Helaas moet ik weer oude standpunt herhalen, en dat is dat vrouwen selectiever moeten zijn in hun partnerkeuze. Begin geen relatie met een man die tot zulk geweld in staat is, want er is geen weg terug zoals in dit trieste geval voor de zoveelste keer is aangetoond.

 4. @redriser Dan krijgen we weer een agenten tekort.. het is ook altijd wat.

  (Alhoewel, ik moet toegeven dat als ze zichzelf van kant maken met een dienstwapen het ook niet zo opschiet 😉 )

 5. Echt te belachelijk voor woorden dat een agent-in-opleiding buiten diensttijd over z’n wapen kan beschikken! Ik denk trouwens ook dat ze de psychische keuring bij de politie eens mogen aanscherpen zodat je niet dit soort labiele figuren aanneemt!

 6. En hoe komt een dienstwapen van een agent in opleiding in zijn woning terecht?

  Ik mag toch ook niet de computers van school mee naar huis nemen? Alles netjes achterlaten voordat je naar huis gaat. Zou op gecontroleerd moeten worden. Zo voorkom je dat achterlijke figuren zoals deze jongeman met speelgoed in aanraking komen waar ze niet mee om kunnen gaan.