• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Premier Gerrit Schotte en minister Elmer Wilsoe (Justitie) zijn zaterdag naar Nederland vertrokken voor de Koninkrijksconferentie in Den Haag op woensdag. Het tweetal is vrijdag weer terug op Curaçao. Een delegatie van de Staten is al naar Nederland vertrokken voor de conferentie, zij keren zondag terug.

6 reacties op “Schotte naar Nederland”

 1. Prettige (meer dan geheel betaalde) VAKANTIE !

 2. @Edward, deze regering doet ook niets anders..

  Trouwens weten ze wel dat het zal ophouden al die reisjes naar Nederland als Curacao onafhankelijk zal zijn..

 3. ping ping…weer die kassa!

 4. Wordt iedereen niet moe van het constant overtypen van steeds dezelfde reacties?
  Volgens mij kan versgeperst beter een reactie-generator bouwen die aan de hand van wat standaard woorden (daggeldvergoeding, snoepreisjes, Stella van Rijn, diploma, opticien, screening, onafhankelijkheid, fraude, huisfotograaf, Jasjes, intellegentie) automatische de reacties toevoegt.

 5. Die Statenleden zijn overigens niet welkom op de conferentie en kunnen niet deelnemen. Kosten : 31000 euro alleen maar om aan de touwtjes te trekken van Schotte. Ik hoop dat ze in Den Haag een flinke scrambler hebben staan, zodat elektronische controle van de Minister President niet mogelijk is met twitter en SMS. Maar dan is er altijd nog Stella van Rijn die briefjes doorgeeft aan Schotte. Marionettentheater zonder weerga.

 6. Lekker verder snoepen voordat de kerstdagen komen!!!