• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De overheid is de laatste tijd bezig met de wegen asfalteren en gaten vullen, maar de wegwerkzaamheden lijken ingehaald te worden door de regenval van de laatste tijd. Versgeperst.com roept iedereen op om een foto van zijn of haar meeste gehate en gevreesde gat in de weg op te sturen.

Oude Caracasbaaiweg

Fokkerweg

Landhuis Groot Piscadera – Bea Moedt

Weg van Klein Hofje naar Blue Bay – Bea Moedt

Bramendiweg – Ryan Marchena

Kaya Jacob Posner

Zeelandia

Kaya Kazerne

Kaya Kazerne

Amandelweg

ZuikertuintjeKaya Girasol

23 reacties op “Gat in de weg!”

 1. En vanaf 2013 meer wegenbelasting.

 2. Er zijn zoveel gaten dat het niet langer de moeite loont om een ergste te benoemen, Diep treurig, En daar moeten we dan wegenbelasting voor betalen?

 3. Lol ik vind dit wel een expositie waard

 4. De gaten in de wegen zijn met stukjes asfalt aan elkaar verbonden.

 5. Ach waar maken wij ons toch druk om,Godette de knetter de meezeuler denkt straks het te mogen oplosen met zijn zusje.dus niet?????????

 6. Ach mensen, dit is ook een vorm van corruptie, maar dan al jaren lang. Die boeven die de gaatjes vullen, gooien er wat asfalt in, tikken (ipv trillen) het een beetje aan en weg zijn ze! Natuurlijk is het de bedoeling dat die gaten zo weer open zijn want anders verdient hun baas niks, de baas die altijd veel geld ondertafel moet schuiven om de opdracht weer binnen te halen, mensen wordt wakker dit is ons corrupte Eiland ten voete uit!!

 7. Geachte redactie, ik nodig jullie uit om met een offroad wagen in de V.d Stokstraat bij UTS Sta. Maria te rijden, .. het is gewoon niet te rijden daar!

 8. @ WGDENT. Dat heeft Cooper in Medellin geleerd. Ik heb daar drempels/heuvels gezien met centimeters diepe gleuven van de onderkant van auto’s.

 9. Behalve gaten in deweg stoor ik me groen en geel aan al die te hoge drempels. Je moet op een hoofdweg een drempel met 40 km per uur kunnen nemen. Het is slechts bedoeld om het verkeer af te remmen. Er zijn echter diverse drempel heuvels gebouwd, waarbij je compleet to stilstand moet komen en slecht met 20 km per uur er over kan om je auto niet te beschadigen. Met dank aan Charles Cooper!

 10. wat willen jullie dan betere wegen en dat de bandenboeren failliet gaan !! kop op zeg lange leve de bandenboer die hebben ook een gezin die ze onderdak en eten moeten geven zoveel werk is er niet op dit eilandje en willen jullie nog meer werkenloosheid jaja tis goed met jullie autoos wat kost een nu een band voor jullie peanuts toch !!

 11. @ TB. Een ander gehoord antwoord is: is te duur.
  @ Henkie. De wegen zijn zo slecht en de gaten zo slecht gevuld, dat het met een autoped al kapot gaat. Eerst goede wegen maken en dan de belasting van de wegen aanpakken. Je kan met wat lapwerk nu eenmaal geen Porsche van een 2CV maken.

 12. foto’s insturen is leuk, maar het probleem ligt natuurlijk ergens anders.
  Uiteraard is ons wegenstelsel slecht, maar er zijn meer factoren die mee spelen.
  kan iemand mij vertellen wanneer het laatst de de vrachtwagens op een weegbrug hebben gestaan. Ons wegennet word kapot gemaakt door te zware vrachtwagens.
  In veel omliggende landen zijn vrachtwagens maar tot een bepaalde max toegestaan op de wegen. dit om werk te bevorderen kleinere vrachtwagen meer chauffeurs nodig en om het wegennet te besparen van zware belasting op het wegdek.
  Dus als Minister Cooper nu eens eerst de weegbrug herstelt, daarna een wet maakt waarin het maximum gewicht op de weg mag dan zijn al 80% van de problemen opgelost.

 13. Nadat wij laatst enkele wegwerkers hebben gevraagd waarom ze niet de hoge qualiteit asfalt gebruiken kregen wij als antwoord: “Ja want als we dat doen… blijft er op den duur geen werk over voor ons”

  Uhhhh…………. ben je serieus swa ????

 14. Dit lijken wel spelonken waar ratten in kunnen wonen.

  Pas maar op dat die ratten de remleidingen niet op gaan vreten, anders gaan alle auto’s over al die spelonken denderen.

  Feit is, dat de bandenfabrikant blij zal zijn met al die spelonken, want al die bandenvreters schuiven een flinke omzet in de bandenlade.

  Jullie kunnen beter allemaal jullie auto inruilen en bulldozers gaan rijden, want dat spaart banden en hoeven jullie niet de ene spelonk met de andere te dichten, want dat doen de banden van die bulldozers wel.

 15. jammer dat er tot nu toe weinig foto’s zijn van wegen die door velen worden gebruikt. landhuis groot piscadera en weg naar Klein Hofje zijn geen hoofdwegen waar iedereen rijdt. Weg bij klein hofje was bedoeld als bestemmingsverkeer niet als toegangsweg naar blue bay

 16. We noemen de Perseusweg en andere wegen met levensgevaarlijke grote gaten en hobbels tegenwoordig niet meer een hobbeldebobbelweg (toen was het nog een beetje grappig om in een schuddende auto te zitten) maar een ‘Minister Cooperweg’ dus stuur allemaal je foto’s in van de Minister Cooperwegen op het eiland…

 17. lATEN WE WACHTEN MET WEGENBELASTING TE BETALEN TOT DE GATEN GEDICHT ZIJN

 18. Leer eerst eens goed repareren, dat scheelt repareren (na enkele dagen of minder) 🙂
  Hoe ver zijn we inmiddels met dat wegennet, waar iedere bewoner op Curacao trots op zal gaan zijn, hahaha? Beter advies : op een (milieuvriendelijke) ezel gaan rijden.

 19. Misschien betere vraag om de laatste stukjes weg tussen de gaten te fotograferen?? (;p)
  Heb je minder ruimte voor nodig en loopt de website niet vol met de duizenden “gatenfoto’s”!

 20. Regering ziet vooruit:
  Verwen onze nieuwe Duitse toeristen met volop kuilen in het hele land! (;p)

 21. gat? kuil!

 22. julianadorp is ook een ramp.
  kost ons jaarlijks heel wat banden.
  de straatverlichting is ook om te huilen.
  de chollers varen er goed bij.

 23. gat in de weg ja mijn hoela en maar blijven vullen en zodra het regent spoelt alles er uit heet dat niet water naar de zee dragen is echt geld verspilling hebben er zelf iedere dag mee temaken bij ons in de wijk wordt met dag dag erger[st catharina]