• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De gratis drop-off lane bij luchthaven Hato is open. Curaçao Airport Partners (CAP) opende gistermiddag de rijbaan, waar bezoekers afgezet kunnen worden. De drop-off lane is uitsluitend voor het afzetten van bezoekers, en is niet bedoeld voor het opwachten van arriverende bezoekers.

6 reacties op “Gratis drop-off lane bij Hato”

 1. Peter van Dungen, als de Curacaoenaar negatief bejegend wordt maakt hij het er zelf naar. Moest vanmorgen bij een groen verkeerslicht weer vol op de rem omdat zo’n sujet met 2 keer de toegestane snelheid door rood reed.

  En iedere keer dat het verkeerslicht rood wordt is het raak. Zo makkelijk voor de politie om te scoren, maar ze geven niet thuis. Boetes opleggen heeft overigens geen enkele zin, want als je bekeuringen niet betaalt heeft dat geen enkele consequentie. Ik zou daarom zeggen: door rood rijden is auto in beslag nemen. Wie niet leren wil die moet maar voelen.Zelfde geld voor mobiel bellen achter het stuur, de 2e nationale sport. Aangehouden worden daarvoor is mobiel inleveren. Dat werkt, want de Curacaoenaar geeft meer om zijn Blackberry dan om zijn moeder.

 2. @ peter van dungen.
  Boetebedrag 2012 voor Parkeren op een gehandicaptenparkeerplaats € 340.
  Trouwens wie maakt er geen gebruik van de mazen in de wet.

 3. Ik heb een aantal jaren in Almere gewoond, waar ik 14 verkeersdrempels overheen moest voordat ik mijn straat uit was. Toen ik informeerde bij de gemeente waarom dat zo, blijkt uit onderzoek dat de Nederlandse rijgedrag erg asociaal is. Vandaar dat er miljarden ingepompt wordt in dit soort maatregelen om de een gedragsverandering te weeg te brengen. Immers wordt er niet meer in Nederland op invalide parkeerplaatsen geparkeerd, omdat je een boete van 220 EU riskeert.

  Bij ons vliegveld rijdt voortdurend een aantal parkeerwachters rond die je op attendeert dat je moet rijden als je te lang blijft staan. Dus de angst dat er een chaos ontstaat is niet nodig.

  Wellicht waren deze reacties bedoelt om de Curaçaoënaar zoals altijd weer negatief te bejegenen. Elk berichtgeving wordt hier tegenwoordig voor gebruikt. Het wordt tijd dat Versgeperst de reactie mogelijkheid afschaft.

 4. Waarom iets verzinnen wat je al hebt? Zoals al eerder gezegd is, drop off is nu al
  Gratis…

 5. Goed initiatief, maar wellicht overbodig. In de oude situatie kon je ook iemand gratis “droppen” (dus NIET mee naar de incheckbalie lopen!), want als je binnen 10 minuten weer uitrijd dan was het gratis. Nu bestaat inderdaad het risico dat mensen lekker op hun gemak gaan “droppen”, met alle chaos van dien. Maar goed, dat soort taferelen horen ook bij een Caribische luchthaven, net als alle grote kartonnen dozen en plastic zakken bij het inchecken, alleen de geiten en de kippen ontbreken nog. 😉

 6. wachten hoe lang het duurt voordat het daar weer een chaotische toestand wordt. Voorheen moest men wel omdat je altijd moest betalen..nu gratis gaan ze op dooie gemak uitpakken