• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bij het ongeluk gistermiddag op Weg naar Westpunt ter hoogte van Malpais, zijn drie personen gewond geraakt. De gewonden van achttien, negentien en twintig jaar zijn met drie ambulances overgebracht naar de polikliniek van Sehos waar zij zijn opgenomen.

Het voorlopig onderzoek van de politie wees uit dat een personenauto op de weg reed in de richting van de rotonde van Zegu. Op gegeven moment kwam de bestuurder op de linkerweghelft terecht, toen uit de tegenoverliggende richting een andere personenauto aan kwam rijden.

Botsing
De bestuurder van de auto probeerde nog terug op zijn weghelft te komen om een aanrijding te voorkomen, terwijl de bestuurder van de andere auto hetzelfde deed. Het resultaat was dat zij frontaal op elkaar botsten.

Brandweer
Door de impact van het ongeluk kwam de bestuurder van de tweede auto vast te zitten in zijn auto. Met hulp van een ‘rescue team’ van de brandweer lukte het om de twintigjarige bestuurder uit zijn auto te bevrijden. De achttienjarige bestuurder van het eerste voertuig en zijn negentienjarige vrouwelijke passagier liepen meerdere verwondingen op.  De verkeerpolitie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

2 reacties op “Drie gewonden bij ongeluk Westpunt”

 1. Ik ben er bijn zeker van dat de oorzaak van die frontale botsing , pingen achter het stuur was.
  Want vertel me niet dat iemand overdag in slaap valt achter het stuur.
  Ik weet niet wanneer pingen achter het stuur verboden wordt geacht. Want zo brengen ze andere automobilisten in het verkeer in gevaar.

 2. Daar gebeuren altijd ongelukken.