• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Op de weg naar Westpunt heeft een verkeersongeluk plaatsgevonden, meldt de politie. Hoeveel auto’s er bij het ongeluk zijn betrokken, kon de politie nog niet zeggen. Wel is bekend dat drie personen gewond zijn geraakt. De politie doet nader onderzoek. Richting Wespunt is een file ontstaan.

4 reacties op “Ongeluk richting Westpunt”

 1. De weg naar Westpunt is een veilige weg, met goed asfalt en ‘s avonds goed verlicht. Het zijn de wegpiraten die links, rechts, boven en beneden inhalend, intussen mobiel bellend en alle snelheidslimieten overtredend, de weg onveilig maken.

  Het tekent de mentaliteit van de bevolking en de kwaliteit van de rijlessen, en niet alleen op de weg naar Westpunt maar in Willemstad is het iedere dag feest, en hoe later hoe erger. En de politie doet niets. Bekeuren ze eens in de 4 jaar eens dan betaal je de bekeuring niet en is er geen haan die daar naar kraait.

 2. Cooper, doe eens wat of is de rotonde Janwe beter voor je overvolle bankrekening om je in het komende noodgeval in Venezuela te vestigen?

 3. Tis schering en inslag op de weg naar Westpunt. Ik rijd er dagelijks meerdere malen en erger me dood aan al die maniakken op die weg! Inderdaad Gerrit, ze brengen niet alleen zichzelf, maar vooral ook andere (nette) weggebruikers in gevaar. Zelf recent nog op het nippertje ontsnapt aan een frontale botsing door een asociale inhaalmanoeuvre… Maar ja, wie doet er iets aan??

 4. In iedergeval is een auto z’n voorkant kwijt! Echte formulie 1 rijders en helaas brengen ze ook hen medeweggebruikers in gevaar!

  Het wordt tijd dat politie hiertegen gaat optreden! boetes te hard rijden?

  maarja de politie doet zelf ook aan bumperkleven op de weg naar westpunt!