• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Helmin Wiels van PSCURAÇAO – Pueblo Soberano leider Helmin Wiels is boos op Aruba. Volgens hem probeerden zij de motie van Curaçao, die behandeld is tijdens het Parlentino-overleg, te dwarsbomen. “Er is een lobby opgezet en dat pikken we niet. Aruba is onze vijand.”

Het Antilliaans Dagblad meldt dat Wiels verschillende lokale en Arubaanse media heeft gehaald met zijn uitval. De PS-leider wordt geciteerd met uitspraken dat ‘we dit niet pikken van een land dat banden aanhaalt met Nederland’. Wiels vindt dat de ‘Curaçaose regering ver weg moet blijven van samenwerking met Aruba’.

Dom
Ook op de facebookpagina van de PS gaat leider Wiels goed los tegen de Arubaanse premier Mike Eman en zijn partij AVP. Er staat een filmpje op waar Wiels zijn mening geeft over de premier. “Mike Eman is een landverrader, hij is dom en een lafaard.” Wiels waarschuwt premier Gerrit Schotte in de video om niet, net als Eman, acties te ondernemen zonder het volk hierover in te lichten: “Als je iets doet zonder toestemming van de bevolking, is het over en ga je naar huis.”

65 reacties op “‘Arubaanse politici zijn verraders’”

 1. @Jochem Gerrits

  Ik heb respect voor iedereen die de moeite neemt om hun mening te uiten. Al hebben ze niet altijd gelijk. In dit geval respecteer ik hem niet voor de woorden dat hij gebruikt heeft maar wel voor wat hij naar voren heeft gebracht. Aan de andere kant heb ik respect voor de heer Eman voor de woorden dat hij gekozen heeft om te reageren. Maar we moeten er wel bewust zijn dat de media dat ook doet. Als Wiels iets zegt wordt het in de meeste gevallen door de media ook op een manier naar voren gebracht dat de informatie eigenlijk niet meer gelezen wordt door de meesten, en dan gaat het niet meer over wie gelijk heeft, maar hoe hij iets naar voren gebracht heeft.

  Overal ter wereld is het volgens mij zo dat de politici in hotels blijven en niet in de 1-sterrige motels. Je bent dan toch een ambassadeur van het volk die je vertegenwoordigt. Dat maakt je geen corrupt.
  En dat is nergens anders dan wat de vorige cabinet ook hebben gedaan. Nu heb ik de indruk dat de huidige cabinet veel meer doen op internationaal niveau om contacten te zoeken, maar dat is mijn indruk, hoeft niet bij jou hetzelfde te zijn.

  Het armoede van het volk is niet nu in de laatste maanden van dit cabinet gemaakt volgens mij. Volgens mij zitten ze nu 14 maanden. Als je vind dat er meer aandacht op dat punt moet worden gelegd, dan moet je dat ook uiten.

  Voor wat betreft het artikel in de Amigoe, kan ik eerlijk zeggen dat ik die niet gevonden heb. Maar ik weet wel dat Werner Wiels in de raad van commissarissen zit bij Aqualectra. Bij een presentatie bij de staten dat op youtube te vinden is heb ik wel gezien dat hij daar niet voor niks bij zit. Dit zegt niet dat het politiek correct of niet correct is.

  Het volk moet altijd scherp blijven, maar idd is het niet zo. Maar dat zie je ook hoe snel mensen reageren op bijv. Wiels. In geen 1 van zijn uitingen heb ik iemand horen zeggen dat hij gelijk had. Of niet eens spreken over waar hij het over had. Het gaat telkens over hetzelfde. En dat vind ik in dit geval wel jammer. Want dan kan een volk heel snel gemanipuleerd worden. Ook door Wiels, ook door anderen.

  We moeten neutraal kijken naar wat er geschreeuwd wordt. Omdat Dennis jackson ook telkens iets te zeggen heeft. Nooit zegt iemand iets over waar hij het over heeft. De juiste vraag is, zijn we allemaal zo naïef om ons zo te laten manipuleren door de mening van de media en niet door feiten. En dit gebeurd ook in Nederland, ook op Aruba, ook in de VS. Het is een internationaal probleem. Ik weet zeker dat ik niet de beste antwoorden heb op elke vraag maar ik neem wel de moeite om dingen te verifiëren en de positieve en negatieve aspecten in rekening te houden. En voor mij staat Curacao nu beter met de huidige cabinet dan de vorige. Nu krijgt de volk tenminste informatie over wat er allemaal gedaan wordt. Of beter gezegd, met Wiels daar, luistert het volk eerder omdat de media nu wel hun taak doen om alles dat niet klopt nu wel naar voren te brengen.

 2. @Rubiano,

  Waar heb je het nou over jongen? Ik heb nergens beweert dat Nederland minachtend of respectloos tegenover Curacao handelt. Nederland heeft de schuld van de Nederlandse Antillen gesanneerd dat welrechtelijk een schuld van de Koninkrijk is(dit wordt een ander debat). Bij het onderhandelen had Nederland die schuld eerst per eiland verdeeld en met zo’n schuld kon Curacao echt niet. Volgens mij heeft iedereen het recht om voor zichzelf te beschouwen of iets minachtend of niet is, ook Wiels. Net zoals wij ook beschouwen dat hij niet altijd met respect handelt.

  Bij de Parlatino ging het volgens mij voornamelijk met de meeste nadruk op de rijkswet voor het personenverkeer. http://nl.wikipedia.org/wiki/Toelatingsregeling

  Als je nu spreekt over corruptie over de laatste jaren door de politici van Curacao. Dan heb jij het over de PAR. Niet door Schotte nog door Wiels. Wij generaliseren heel snel. Ik kan niet zeggen dat zij het ook niet doen. Het is tot nu toe niet erg bewijsbaar dat de PAR zelfs corrupt zijn. Dus dat is iets dat overal ter wereld wordt gezegd over de politici in alle landen. Ook in Aruba. Voordat we daarover beginnen moeten we het kunnen bewijzen.

  Als Curacao nou steun van de Parlatino heeft vind ik dat ze dan wel een sterkere positie hebben bij het onderhandelen met Nederland. Hoe meer internationale steun, hoe beter. Daartegenover zeg ik wel dat het dan niet gebasseerd op leugens moet zijn. Maar dat kan jij ook niet zeker van zijn, of wel?

 3. @ rubiano.. het is leuk om te lezen hoe verdeeld ze op Aruba zelf zijn hierover. De meederheid van de mensen nemen het op voor Wiels en zijn het met hem eens. Althans de meerderheid die 24ora.com reageert. Wat metallerespect zegt heeft zeker een kern van waarheid want ik lees pcies hetzelfde argumenten bij de ARUBANEN zelf.

 4. 61 reacties op uitlatingen van een dorpsidioot?

 5. @metallerespect,

  Sinds wanneer is de houding van Nederland minachtend en respectloos? Ze hebben verleden jaar miljarden schuld overgenomen van Curacao die door de heren politici van Curacao zijn veroorzaakt!

  Het rapport Rosenmoller is zelf door Schotte aangevraagd,, ben je dat soms vergeten dus hoe kan dat beperking van de autonomie zijn? Trouwens het volk heeft zelf hiervoor gekozen omdat zij weten dat de heren politici door iemand in de gaten dienen te worden gehouden. Consensusrijkswetten zijn ook door het parlement van Curacao goedgekeurd! tevens weten wij heel goed dat deze nodig zijn voor Curacao daar de politici van Curacao de schatkist van Curacao al 50 jaar aan het plunderen zijn.. genoeg voorbeelden..dus dit zijn leugens die de regering aan het verspreiden zijn..

  Ik heb genoeg vrienden die YDK zijn maar ik dank God elke dag dat Aruba zelfstanding is en niets meer te maken heeft met de politiek op Curacao..

 6. Waar maken wij ons druk om, Parlatino is niet meer dan een clubje wannabe politici die een manier gevonden hebben om op kosten van ons (belastingbetalers) leuke dingen voor zichzelf te doen. Ze hebben niets nergens te vertellen of zelfs maar in de melk te brokkelen.

 7. @Jan,

  Alle Jantjes zijn PVV’er dus welke Jan het ook schreef, ik ga mijn reacties niet per Jan aanpassen… 😉

 8. @Rubiano

  Inhoudelijk, wat heeft Curacao naar voren gebracht tijdens de Parlatino dat niet klopte?
  En het lijkt erop dat Wiels steun had van Aruba in de persoon van Mevr. Wever van de MEP. Zeg je dan dat Aruba (MEP) wel een meeloper is?

  http://www.amigoe.com/english/93540-parlatino-supports-emancipation-process-curacao
  http://www.diario.aw/2011/12/na-panama-juan-david-yrausquin-a-tira-palabra-pa-wiels/

 9. http://www.eerstekamer.nl/eu/publicatie/20040701/betrekkingen_van_de_nederlandse/document

  Lees dit document en tel eens hoeveel keer UPG geschreven staat.

 10. @metallerespect, Aruba (AVP) zijn gewoon geen meelopers. Waarom voor een motie zijn die niet klopt en vol met leugens zitten. Straks zal Aruba ook worden meegetrokken worden in de rotzooi die Curacao maakt. Curacao liegt over het rapport en verbergt de feiten.. Indien Curacao wil liegen op de Parlatina dan doen ze dat maar voor zichzelf! en niet voor Aruba!

 11. Met alle respect,

  Ik weet niet waarom wij en ook de media altijd zoveel zorgen maken over Wiels. Zijn methodes zijn misschien niet de meest verfijnde maar het punt dat hij in dit geval maakt zit nou wel duidelijk genoeg om ons te vragen waarom AVP nou iets in hemeesnaam om bezwaar te tonen tegen de motie die Curacao bracht bij de Parlatino. Hoe zou die motie enig effect hebben op Aruba? Het ging toch om Curacao? Dat is de echte ware vraag dat te beantwoorden valt. Het komt niet professioneel over om iemandeen verrader te noemen iemand een verrader, maar de vraag is niet alleen wat hij zei, maar waarom hij dhr.Eman dat noemde.

  Laten we even gezond evalueren in plaats van handelen net zoals wij Wiels telkens weer veroordelen van handelen. Het is erg om enkele van de reacties op deze pagina te lezen. In een video van de Parlatino kon ik Wiels duidelijk horen zeggen dat hij niets tegen Aruba of de Volk van Aruba heeft.

  Onze kracht zit in ons capaciteit om de boodschap te horen door al het geschreeuw.

 12. Jan di Janchi!, no Jantje

 13. Kasuari, Jonas,

  Voor dat jullie beide in de veronderstelling zijn dat jullie met dezelfde Jan van doen hebben ,die de laatste weken reageert op het een en ander bij,,Vers geperst,,.
  Dan moet ik je beide helaas teleurstellen ik ben namelijk wel die PVV,er Jan, maar niet ,,de Jan,, die eerder op dit stukje heeft gereageerd.!!
  Als ik dat wel gedaan zou hebben,zou dit waarschijnlijk door de redactie gewijgerd zijn om te mogen worden opgenomen. !!
  Wat ik vind , denk en zou willen over en met die psychopaat Wiels ,kan ik maar beter niet in Vers Geperst uitspreken!!!
  Oh ja en nog wat; Er leven in Nederland en de Antillen duizenden Jannen,hoe naief kan iemand wezen …..toch ??,,welterusten,,.

 14. Wat een hoop gezeur weer en een l;euke afleiding voor de echte problemen op curacao.

  Kijk liever naar wat er hier gebeurt.

  graai politiek en de bevolking heeft niets, wateroverlast na een regenbui, slechte wegen, verlichting etc.

  maar nee even schreeuwen en weer de populaire jongen zijn.
  maar wel geld van NL willen wees een vent en zeg daar dan ook NEE tegen.
  oh nee dat word gebruikt tegen wateroverlast etc

 15. @ Gert. Je bent een enorme grapjas. Eerst alle nadelen van Curacao opnoemen en dan met de mop van de eeuw komen “Ik ga naar Aruba” waar het allemaal veel erger is. Ik lig in een deuk onder de computertafel.

 16. @Jan,
  Ik lees tussen de regels dat Aruba zich op een slimme manier optrekt aan Nederland en over 10 jaar wellicht het rijkste eiland in het Caraibisch gebied is. BTW, Jan is geen PVV-er maar een Wiels aanhanger.

 17. Tot ziens Gert, he he eindelijk iemand die actie onderneemt ipv alleen maar zeiken. Hier geen gemis hoor. Alleen je spreekt jezelf tegen! Aruba is nog veeeeel kleiner en met veeeeel minder variatie in Flora en Fauna. Als je er woont heb je niks aan de hotels (alleen als je er in 1 gaat wonen). Voedselprijzen zijn op Aruba veel hoger en verschil in onderwijs en gezondheidszorg is er nauwelijks. Jaarlijks vliegen ook de meesten naar Nederland of zelfs naar de Curacao om te studeren want veel aanbod in het onderwijs is er niet. Op Curacao wordt degelijk wel wat geproduceerd alleen niet al teveel grondstoffen, groente en fruit waar jij op doelt. Nou op Aruba is dat al helemaal niet het geval(en kom niet met Balashi etc want dan heb ik ook een rijtje van Curacao voor je). Daarnaast veel winkels en/of maatschappijen en organisaties op Aruba zijn van Curacaos afkomst! Denk maar aan de banken, verzekeraars, Hardwarestores, vliegtuig maatschappijen en winkels zoals Wulfsen en Wulfsen, little Holland, Boolchands en andere ketens. Dooeeeiii Gert en neem Samson ook mee he!! Veel plezier op Aruba waar je na een dag al bent uitgekeken.

 18. Het is algemeen bekend, dat de familie Wiels niet van gekte is gevrijwaard. Alleen Helwin denkt, dat het niet hem maar alleen zijn zussen is overkomen en hij niet behandeld hoeft te worden. Wij weten beter.

 19. @ Jan. Kan je me het hoofdstuk doorgeven om je beweringen te toetsen. In dergelijke belangrijke documenten is het verboden om tussen de regels door te lezen dan wel moet het zo geschreven zijn, dat het niet mogelijk is en zelfs niet verschillende interpretaties. Het is geen naaikransje of een bilateraal overleg aan de keukentafel of een kletspraatje in de wandelgangen.

 20. @Jan,

  Getekend in 2004 door hem? Wanneer is deze man Prime Minister geworden?
  Het is niet tussen de regels lezen, maar meer “know your facts”.

 21. Als Wiels zo principieel zou zijn dan zouden zijn kinderen niet in Nederland studeren, zou hij de ministers niet toelaten om elke maand naar Nederland te gaan en zou hij ook geen financiele hulp van Nederland moeten accepteren.. wat een hypocriet!

 22. Wiels wil verweg blijven van samenwerking met Aruba.
  Is dit soms zijn motief om nog minder te gaan werken??

 23. Jan is een gemiddelde PVV’er met misplaatste arrogantie en trots…

  Maar als je hem vragen stelt om persoonlijk ergens op in te gaan, dan negeert hij het gewoon. Dus negeer die man gewoon….

 24. Dat is het juist van je moet tussen de regels lezen.
  Want de doelstellingen zijn in dit document opgesteld:
  http://www.eerstekamer.nl/eu/publicatie/20040701/betrekkingen_van_de_nederlandse/document

 25. @ Jan. De tekst moet jouw interpretatie zijn, want dit is absoluut ongeloofwaardig. Kom met de oorspronkelijke tekst voor de waarheid.

 26. occupy forti op 14 december, en geef de bankgegevens vrij van de regering te beginnen met 10-10-10 tot nu kijken wie zijn zakken heeft gevuld.
  dat er baantjes worden weggeven weten we al, dat is menselijk doe ik ook aan me vriendjes erger nog dat is me back-up plan als ik straks moet stoppen bij me huidige baan

 27. De ”samerwerking” houdt in dat Aruba zegt:
  Ik doe wat je wilt Nederland
  Gebruik mij als sprinkplank om Europa te verrijken
  Kom maar op met een Europahuis op Aruba
  Komt maar met de Schiphol Holding.
  WEB ruilen we wel om met GasUnie
  Dat staat er in hoor.
  Getekent door Mike Eman

 28. http://www.mobile.top95fm.aw/index.php/local-news/11838-aruba-a-entrega-su-gobernacion-na-hulanda-g-status-aparte-pa-status-etregatus-

 29. Beste mensen,

  Waar hebben er t over. Curaçao is een klein eiland. Het is er saai eland met weinig variatie in flora/ fauna. De service is slecht, de hotels zijn niet top,
  de wegen zitten vol gaten. De werkloosheid is hoog, de scholen slecht. Ieder jaar vliegen ca 800 Curaçaose jongeren om in Nederland op kosten van Nederland te studeren.
  De huizenmarkt is ingestort. De meeste luxe resorts ( o.a. blue bay) krijgen hun
  huisjes niet verkocht. De gezondheidszorg is slecht. De voedelprijzen zijn hoog .
  Een eiland dat zelf niets produceert met een passieve bevolking die niets onderneemt.
  De toeristen blijven intussen massaal weg.
  Kortom, een puinhoop. Het enige mooie zijn. De krachtige Nederlandse gebouwen.
  Waarvan de meeste erbarmelijk verwaarloosd.
  Ikzelf ga ook weg. Ik verhuis naar Aruba.
  En Wiels. Zo n man hoort op dit eiland. Ik wens hem veel succes met zijn doel:
  een sterk autarkisch Curaçao! De man heeft ambities.

 30. @ Bryan. Let maar eens op. Over enkele jaren zit Curaçao financieel helemaal aan de grond, en is Aruba een bloeiend eiland. Het koloniale verkooppunt van Wiels, is het enige punt waar hij mee kan scoren. Bij het domme deel van het volk en bij deMinister president in kogelvrije verpakking. De Grote Graaiers en hun families kunnen geen pottenkijkers velen. De mensen van Curaçao zijn veel te netjes. Dat de minister van justitie op bezoek gaat bij het vrijwiligercorps is ook niet toevallig. Hij wil hiermee tonen dat hij de richting bepaalt, waarin de geweren zo dadelijk worden gericht. Curaçao let op uw zaak .

 31. @ Janchij
  Ik zie het probleem ook niet.

 32. Eman wilt van aruba een centrum van de bes eilanden maken zonder de volk hierbij een referendum te gevn de volk van aruba heeft gevochten voor zijn autonomie en kijk wat een partij van avp doet stappen weer terug gaan aruba heeft niks te zoeken met extra banden met europa of nederland die landen gaan alleen maar achteruit

  En nld moet weet dat wij de sleutels zijn voor hun met de opkomende landen in sur amerika

 33. Beste heer Mike eman,

  Namens het Curacao volk onze excuses. We kunnen er helaas niet veel aan doen dat we opgescheept zitten met een stelletje zakkevullers, die zich politici noemen.
  We hopen dat wij politici krijgen van Uw kalilber, want we zitten er echt mee. We glijden steeds verder af. En Aruba heeft tenminste de sence om in te tunen op Nederland en gebruik te maken van de grote hoeveelheid resources, die dit land rijk is,

  Met vriendelijke groeten,
  namens 99% van het Curacaose volk.

 34. Hehehehehe,de man van herhaling is weer terug. Wanneer komt deze zeer “intelligente” man (althans volgens zijn eigen beeldvorming) met iets waar het eiland wel wat aan heeft, of loopt deze man op duracell. Pffffffff, je word er gewoon misselijk van. Het woord “respect” zit al jaren diep verstopt in the hole where the sun don’t shine……….

 35. Misschien kan mijnheer Wiels ons ook even uitleggen waarom zijn broer Werner Wiels, die nog geen meter water van een kilo stroom kan onderscheiden, dikbetaalde president commissaris van Aqualectra is geworden?

 36. @Janchi. One-trick-pony Wiels, heeft niets te melden dan kolonialisme en onderdrukking door Nederland. Dat dit niet waar is, doet er niet toe, voor hem is dit zijn belangrijkste agendapunt. Aruba heeft al wat langere tijd gehad om na te denken over de periode na 10-10-10. Die hadden dus al door dat totale onafhankelijkheid van het Koninkrijk niet zo verstandig is. Zij zijn bijtijds gaan zoeken naar samenwerkingsverbanden en hebben die gevonden en inhoud gegeven. Hun visie op het Koninkrijk na 10-10-10 was dus al aardig concreet. Curacao kreeg een regering mat twee MP’s. Een met een grote mond, zonder verantwoordelijkheden en een mey een groot EGO, zonder verstand van iets. Het verzoek om een visie op het koninkrijk werd afgedaan met de mededeling : geen tijd, we hebben het te druk met het land opbouwen.
  Nu dit punt op de agenda staat van 14 december staat Curacao met legen handen. Dus waarom niet eens gaan morrelen aan alle gemaakte afspraken. Dat de bevolking dit niet wil is in 2005 duidelijk geworden. Maar Schotte heeft een kogelvrij vest en een plank voor z’n kop, plus een denkbeeldig pistool van Wiels in z’n rug. Daarom gaan we gewoon flink doen. Rosemuller heeft het gezegd , als je hier iets wil veranderen : doe het zelf !

 37. @Janchij :

  Ik heb het document gelezen: welk deel is volgens jou “niet-leuk” ? En waarom ?

 38. @janchii,

  wat is er mis mee???
  Het ziet er allemaal heel positief uit.
  dus vertel me wat er mis mee is?

 39. http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/convenanten/2011/10/27/samenwerkingsprotocol-tussen-nederland-en-aruba.html

  Ik hoor graag of iemand na het lezen van de bovenstaande link/document nog iets leuks heeft te melden over Aruba en Eman.

 40. Ha, ha, ha, wat een ongelooflijke clown, die wiels !!!
  Tevens eentje met een extreme minderwaardigheidscomplex.
  “He, wiels, kom hier op Aruba een Balashi drinken, jongen, en we helpen je zo van die complex af ! ” (of niet).

 41. De enige domme landverrader is Wiels. Deze man moet echt de ruimte ingeschoten worden.

 42. Shame on you, Wiels. Je wordt echt steeds gekker. Daarbij kan je nog niet in de schaduw van Mike Eman staan, weet je wel.
  Een afgestudeerd jurist en notaris nota bene. Kom, kom nou toch.
  Ik vraag me echt af wanneer het OM hier nu een keer ingrijpt. Of zijn die ook bang voor de in Colombia geboren Monk.

 43. Volgens mij heeft Wiels een roe gekregen van Sinterklaas. Onbegrijpelijk dat zo iemand niet tot de orde wordt geroepen

 44. Tis natuurlijk een schande wat Wiels uitspookt, maar om nou als land onze excusses aanbieden aan Aruba gaat wel een beetje ver. Zijn wij vergeten de negatieve publiciteit die Aruba decennia lang over Curacao aan de toerist verkoopt. Niet te vergeten de honderden arubanen die op Curacao een volwaardige baan hebben, terwijl de curacaoenaar op Aruba absoluut niet aan de bak komt. Dan heb ik het niet over de bands, die daar niet mogen spelen.

 45. Als jullie de heer wiels goed volgen dan weet je dat hij het over het partij van mike eman heeft want zijn partij stemde tegen curacao en dat is iets wat je net niet van aruba moet verwachten vind ik.

  Jullie zijn hier allemaal bang voor verandering en dat iets slecht hoop dat jullie soberano worden.

  Mijn volk

 46. Nou Henk@ Wat zou je er van denken dat als deze landvertegenwoordigers iets uit gespookt hebben in Nederland wat de bevolking niet bevalt>We met het aantal mensen zo als de laatste keer bij Groep 40 naar Hato gaan en de landingsbaan bezetten zodat ze het land niet meer in komen,herrinner me dat er laatst ook zo iets is gebeurd in midden Amerika,en ik denk dat er wel meer als 1000 man komt!?

 47. @ywn, wedden dat ze dan naar Nederland verhuizen

 48. graag wil ik weten het saldo van alle ministers op 10-10-10 en het huidige saldo op hun bankrekening. maar niet alleen van de minister maar ook van alle familieleden of samenwonenden.
  uit de opmerkingen dat als iemand een andere mening heeft een landverrader is of iets anders verklaart een hoop van wat er in de toekomst gaat komen .
  Laten we allemaal op 14 en 15 december op het Forti plein gaan staan en duidelijk maken dat we er niet mee eens zijn wat er tijdens de RTC overleg word gezegd door de huidige regering. Of laten we het plein bezetten een soort OCCUPY en de regering en de Nederlandse overheid hun eraan herinneren wat er in het statuut staat.

 49. @Your Worst Nightmare
  Helaas zullen wij degene zijn die in armoede en isolatie achterblijven als Curacao na het Wiels tijdperk door alle beschaafde landen niet meer serieus genomen wordt.
  De heren Wiels en Asjes hebben heus hun zaakjes wel geregeld en zullen de armoede weten te ontlopen. Een politieke reden om deze regering te laten zitten is er immers volgens eigen zeggen van Wiels niet meer. Dan blijft er alleen een persoonlijke reden over. En naast zelfverheerlijking kan ik me daar alleen een financiele bij voorstellen. Ondanks alle goede uitroepen over corruptie van deze man ziet hij blijkbaar niet dat het met tegenzin laten bestaan van een regering om op zijn minst je salaris te blijven krijgen ook een vorm van corruptie is.

 50. Triest! Deze man is gek.

 51. We kunnen natuurlijk ook met zijn allen bijdragen aan een one-way ruimtereis voor deze doorgeslagen rascist. Zijn enorme minderwaardigheidscomplex gaat Curacao nog de das omdoen. En Schotte? Ach, arme Schotte. Enig besef van politiek heeft deze stumperd óók niet. Dat mag blijken uit zijn lobby destijds bij de politieke partijen, wie hem wilde hebben. Voor grof geld uiteraard. Wanneer wordt er nou eens opgestaan tegen dit rariteitenkabinet??

 52. @your worst nightmare..

  Goed gesproken..

 53. Tuurlijk werd hij vroeger gepest.zijn binaam is kruimeltje.

 54. Kasuari@

  Natuurlijk is hij vroeger gepest op school,zijn bijnaam is ‘kruimeltje’ en dat klopt ook wel als je de laatste foto ziet die is genomen in USA kijk maar eens goed hoe groot (klein) hij eigenlijk is,de tas die hij in zijn handen heeft is bijna groter als ze beentjes.Op vallen dat is wat hij wil,of dat nu met een grote mond of met een tas is maar op vallen zal hij.

 55. Kun je nagaan hoe deze regering Schotte?onder druk staat,het valt mij nog mee dat Deze Grote Smurf met rode muts en broek niet zegt schotte als je niet doet wat ik zeg straks op 14 december in NL,je kan oprotten en het zakken vullen door julie is over en uit,als hij dit had gezegt had hij ietsjes eerlijker bij zijn aanhang smurfen over gekomen.

 56. Wat een taal weer van dhr. Wiels!

  Echt dat bord voor zijn kop is zo groot dat westpunt geen zon heeft…

 57. Beste heer Wiels, het zijn landverraders zoals u en Asjes die het volk niet consulteren wanner zij documenten overhandigen aan de koninging en op Parlatino. U bent de enige landverrader hier omdat u volkeren tegen elkaar opzet en goede relaties tussen beschaafde landen op het spel zet.

  In de tussen tijd heeft u nog niets kunnen betekenen voor Curaçao en spuugt u alleen onzin uit uit uw buriko muil.

  U Wiels en uw schoothondje Asjes zijn de landverraders die Curaçao ten schande brengen door uw handelingen en domme uitspraken waar niemand achter staat. Hou de hand aan u zelf en treedt af, beide. Anders zullen jullie beide een hele slechte afblaastocht mee maken aan het einde van jullie korte carriere. Niemand meer zal met jullie willen werken of uberhaupt gezien willen worden. Jullie toekomst ziet er heel slecht uit wanwege jullie domme uitspraken en handelingen. Wij hopen dat jullie er op voorbereid zijn om in armoede en isolatie te leven.

  Aan Aruba en Nederland, namens velen bieden wij onze excuses aan voor onze corrupte en ignorante regeringen die zo veel ellende met zich mee hebben gebracht.

  Zo lang de ignoranten tussen ons blijven stemmen op dubieuze figuren zonder enige kennis van zakken en betwistbaar verleden, dan zullen we blijven zinken in een put.

  Het zou Aruba zieren om alle banden met Curaçao te stoppen zolang deze regering zit, of minstens tot dat de heren Wiels en Asjes geen deel meer maken van deze regering.
  YWN

 58. Deze man is een schande voor Curacao.
  ik hoop dat zijn aanhang dit nu eens in gaat zien.

 59. zit capriles vol?

 60. Een landverrader? Is Eman ook op Curacao geboren dan? soort stopwoordje binnen de PS!
  Ik zeg Wiels for President!, (van Klein Curacao dan!)

 61. Dit is nu precies de reden waarom wij zo blij zijn op Aruba om van Curacao te zijn verlost. Politici daar zijn verpesten al 50 jaar de Nederlandse Antillen en gelukkig voor de andere eilanden nu alleen nog maar Curacao. Sinds Aruba weg is uit de NA is het alleen maar beter gegaan. Ik snap niet dat het volk van Curacao zo apatisch is en alles maar pikt.

 62. Kunnen we hem niet als piet meegeven aan de Sint?

 63. Schotte mag geen acties ondernemen zonder overleg met het volk, maar PS mag dat wel?…. ik word echt stront ziek van die vent en minderwaardigheid complexen. Ik hoop dat Kabinet Eman ook zegt oprotten met Curacao en geen samenwerking meer zolang PS deel uitmaakt van de regering.

 64. Volgens mij werd hij vroeger veel gepest….

  Wat een vertoning, een schande voor Curacao deze man!

 65. Bij deze een oproep aan de Capriles kliniek om de dorpsgek van Curacao nou eindelijk eens in een dwangbuis en met een spuitje af te voeren naar een omgeving waar die arme gek niet zoveel prikkels krijgt en daardoor gelijk zo over zijn toeren gaat.