• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Na een melding over een gewelddadige diefstal heeft de politie gisteren een onderzoek gestart. Rond 15.00 uur hebben ze drie verdachte mannen aangehouden, die mogelijk iets met de diefstal te maken hebben. 

De drie verdachten, drie mannen van 21, 29 en 44 jaar oud, zaten in een auto in de Araratwijk op het moment van aanhouding. In de auto heeft de politie een plastic zakje gevonden, waarin verschillende scherpe kogels in wit poeder lagen. De politie is erg blij met de maatschappelijke medewerking. Nader onderzoek loopt nog.

2 reacties op “Drie verdachten aangehouden na tip”

  1. Ben blij dat mensen hier eindelijk het ook zat worden van de criminaliteit en een tip geven aan de politie. Curacao is zo klein en iedereen kent elkaar dus van de 95 procent van de misdaden zijn er genoeg mensen die er vanaf weten.

  2. Goede vangst. En laten we hopen dat de rechter de daders langdurig van de straat haalt. Helaas is de Nederlandse ziekte van taakstraffen en voorwaardelijke straffen namelijk ook tot Curacao doorgedrongen.

    En tel daarbij de ratvocaten die een dader die op het Brionplein voor het oog van honderden mensen een misdaad begaat nog zal proberen vrij te spreken wegens gebrek aan bewijs. Of, als dat niet lukt, verklaart de crimineel ontoerekeningsvatbaar omdat de grootmoeder van zijn grootmoeder van zijn grootmoeder van zijn grootmoeder slaaf is geweest.