• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Consul van het Koninkrijk der Nederlanden in New Orleans heeft minister Nasser el Hakim (Economisch Ontwikkeling) ontvangen als kick-off van zijn missie naar New Orleans. Hakim was ook gastspreker bij de Caribbean Central American Action Convention (CCAA) die deze week plaatsvonden.

Doel van de conventie is om te discussiëren over visies voor het creëren van vooruitgang en strategische verandering om investeerders aan te trekken en zo economische groei te stimuleren in het Caribisch Gebied. De minister heeft in zijn presentatie het handelsbeleid tussen het autonome land Curaçao en het Caribisch gebied, de VS, Latijns Amerika en Europa toegelicht.

Historische link
Burgemeester Landrieu zegt blij te zijn met de ontwikkeling tussen Curaçao en de zuidelijke regio van Amerika. De burgemeester van New Orleans heeft de 35e editie van de CCAA geopend. Er is gekozen voor New Orleans vanwege de historische link tussen de Amerikaanse stad en het Caribisch gebied, Europa, Afrika en Latijns Amerika.

8 reacties op “Hakim in New Orleans”

 1. Juny, wellicht is dat juist de reden dat ze nog samen zijn. Na iedere reis van Hakim ontmoet hij zijn echtgenote opnieuw en stelt zich weer aan zijn kinderen voor.

 2. Laat mij maar een andere politicus zien die meer voor dit eiland doet.. Kom maar op met die namen: -…….

 3. Ik heb wel medelijden met de vrouw en kinderen van Hakim. Die zien hem nooit want hij is altijd in het buitenland

 4. Wil deze regering een poging doen voor het Guinness-book of records:
  meeste FREQUENTFLYER punten verzameld binnen de kortst mogelijke regeer periode ???
  Goed kans dat dit gaat lukken (hebben we tenminste nog ergens resultaat)!!

 5. Sjoooo gezellig, New Orleans is een leuke stad.
  Werkt deze globetrottert ook voor het programma “ontdek je plekje”?

 6. ping ping…kassa!

 7. El Hakim heeft tijdens zijn regeerpeiode nog niets anders gedaan dan businessclass reizen naar luxe vakantiebestemmingen, en daar een daggeld van 400 euro per dag opstrijken.

  Maar de Curacaose kiezer, niet gehinderd door enige intelligentie, vind het allemaal goed.

 8. Een hele interessante “als kick off van zijn missie”. Nou dat is een nieuwe, onze minister van, ja van wat eigenlijk ? , heeft een missie en als ik nou iets kan waarderen is het een man met een missie. Het vervelende is echter dat ElHakim zelf niet weet wat zijn missie nou eigenlijk is en daarvandaan dus ook die verschrikte blijk in zijn ogen als er weer een foto van hem genomen wordt, zo van, oh my allah wat nou weer ?