• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een 59-jarige man is gistermiddag gevallen van het gebouw van Dienst Openbare Werken (DOW). De bouwvakker was aan het werk op het dak en verloor om nog onbekende reden zijn evenwicht. De man ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

De man heeft een behoorlijke klap tegen zijn hoofd gekregen en is gelijk met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hij is opgenomen op de intensive care afdeling.

8 reacties op “Man valt van dak”

 1. @Abram Mossel,

  Of jij kan niet schrijven?
  Ik blijf bij mijn vragen, of misschien dat jij je stuk het kan schrijven zodat zelfs ik het kan begrijpen?

 2. Kasuari@@ eerst goed lezen,nadenken,en dan iets op schrijven>

 3. @Abram,

  Wie was nu dan de controleur? Het is toch afgebouwd of niet?

 4. Niet weg met deze ARBO werknemerskliek,in mijn ogen hebben ze nooit bestaan,het is naar mijn inziens alleen een papieren instelling, als je zo om je heen kijkt waar er gebouwd word,er deugd geen meter van de hele opbouw controle van deze afdeling,je ziet overal maar nergens een veilige bouwstelle, ik heb zelf in Nederland gewerkt als controleur, Weet U hoe vaak er mij geld aan geboden is,om het spel van de drie Aapen mee te spelen??laat staan hier op het eiland,laats nog mee gemaakt bij het Van der Valk project. naast Breeze hotel.fundering op nada gebouwd? ondergrond losse diabase 1.5 m1 dik, gewalst met een schovel?? Betonplaat 20 cm dik zonder bewapening? ach het zijn maar houten huisjes.De grond was goedkoop (koste nada publiek bekend! Godett)mag niks kosten!(plubliek bekend Van der Valk systeem)omkoping ambtenaren(plubiek bekend systeem Van der Valk).

  Maar één ding moet ik de van der Valkjes meegeven,ze maken geld van alles wat ze aan pakken,en doen het met eigen family, net zoals onze regering van Curaçao doet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Toen ik in 1997 voor het eerst de eerste stap op eilandgrond Curaçao zetten met als doel een vakantie met mijn aanstaande Yui Korsouse vrouw, kwam ik na een verblijf van een maand tot deze conclusie,hier moet ik mijn verdere leven wonen het was vredig fijne mensen en ik merkte niks van eenig rascisme en in mijn ogen zou er werk genoeg zijn in het vak wat ik beheers “aannemings bedrijf in de bouw” Dus heb ik dan ook in deze vacantie contact op genomen met een notaris die alles heeft geregeld.We hebben in 2002 de stap gezet om naar Curaçao te gaan.Nu zijn we 9 jaar later,Mijn conclusie .Na 2005 SI or NO,is Curaçao verandert in een beerput die stinkt als honderden kadavers die al een week in de oplucht liggen te rotten,en sinds 10.10.10. zijn de kadavers vermenigvuldigt met duizenden.Maar een ding zal ik deze Maffia regering in het oor fluisteren je krijgt mij alleen als lijk weg van dit eiland als dat jullie überhaubt zal lukken.En denk eraan.Er is niets gevaarlijker als een tijger met kinderen die bedreigt word zijn teritorium en zijn eigen waarde kwijt lijkt te raken!.Een gewaarschuwd mens moet goed nadenken voor waar hij mee bezig is.Er doen nu al bepaalde verhalen de rondes om aanslagen te gaan voorbereiden, om het toerisme te ondermeinen,en om zo de regering weg te krijgen,omdat als de bevolking goed in de portemonnee word geraakt er pas echt iets word ondernomen.We zijn er klaar voor.

 6. Dit is weer typerend voor de overheids instancies, ze hebben mensen illegal in dienst via uitzendbureaus, er werken veel illegalen bij Dok maatschappij en de RDK (refineria di korsou) en nu dit, een DOW die mensen laat werken zonder arbo veiligheid maatregelen.

  Ja mensen, Curacao kan het alleen, we kunnen het zonder Nederland, we hebben capabele mensen hier in onze regering en alle overheidsinstacies zijn te vertrouwen.

  In de tussen tijd:
  – Prijs van fruit en groente is nog steeds niet verlaagd. he Hakim?.
  – De Dokmaatshappij is nog steeds een zooi. Alweer Hakim.
  – We doen er 8 maanden over om een rotonde te bouwen die nog steeds niet af is en het eiland begint al vol te komen met familie uit Nederland. Cooper rings a bell?.
  – We verliezen nu de keuring voor de luchtvaart. Cooper nog aan het rond reizen?.
  – De isla blijft roet en chemicalien uitstoten zonder zich aan de hindervergunning te houden, Constancia iets voor jou?.
  – We weten nog steeds niet wat er in het poeder zat die op Julianadorp is gevallen en of het een risico is/was voor de gezondeheid van mens en dier. Constancia nog boompjes aan het planten?.
  – De vervuiler van onze Annabaai en stranden met olie is nog steeds niet gevonden (Isla?), omdat onze instancies samen zweren met RDK die de regering vet betaald om uit de weg te blijven. Constancia, iets voor jou of heb je het te druk met de huisartsen?, anders kom ik een andere dag we weer terug.
  – Nog steeds hebben we geen nieuw hospital. Constancia, nog steeds in de clinch met de huisartsen?.
  – Er zijn taallose onderzoeken geweest binnen overheids nv’s naar de leiding en geen een directeur is terecht naar huis gestuurd. Dat heet mensen afleiden van het echte probleem, en dat is de capaciteit van onze ministers om integer en goed werk te leveren. Schotte iets voor jou misschien?.
  – We blijven rookgordijnen maken met allerlei instancies die niet de ministers zullen gaan onderzoeken, zoals Transparency International die nog geen contract heeft gekregen van onze regering (bonobos). Schotte sounds familiar?.
  – We gaan belastingen invoeren die het arme volk armer maak en de rijken rijker. Je zou haast denken dat Hakim hier beter van wordt.
  – De Liosnfish is een blijft een probleem omdat er geen beleid is. Constancia zin in vis vanavond?.
  – Het onderzoek naar de files op de Caracasbaai gaat 2 jaar duren. Cooper kom even langs dan vertel ik het je in een dag en hoef je ook niet een stelletje bonobos te betalen voor iets dat iedereen weet. Vrienden van jou in dat onderzoeks team?.
  – De wegen en rooien zijn nog steeds niet in orde terwijl er geld was om alles op te knappen, waar is het geld naar toe Cooper?,A: is dat naar het onderzoek van de Caracasbaai files gegaan, B: Naar de bouw van een rotonde voor 8 maanden, of C: Naar de vliegmaatschappijen die de reizen van de ministers uitvoeren naar allerlei landen waar Curacao niet beter van wordt.
  – De scholen verkeren nog steeds in slechte staat van onderhoudt.
  – We hebben bonobos in de regering die zomaar protocolen verbreken en hun eigen wil proberen door te drukken tijdens staatsbezoeken van de koningin. Asjes iets voor jou misschien?. Nooit gehoord over een volksraadpleging en wat de uitkomst daarvan was?.
  – Er wordt allemaal geld witgewassen via allerlei schimmige lotterij instancies maar er is nog niemand in de gevangennis. Schotte hebben zij toevalllig jou verkiezings campagne betaald?. Of was het Cooper die geld kreeg en wat terreinen verdelde aan mensen die niet op de wachtlijst stonden?.
  – De politie deed nooit iets en nog steeds niet, ciminaliteit rijst de pan uit maar meneer Monk zit lekker veilig thuis waar hij niets van dit gedoe merkt.
  – Er zijn al meer verkeersdoden dan vorig jaar en het jaar is nog niet voorbij, iets voor jou minister Monk?. Zullen we niet is meer criminelen gaan pakken, mensen controleren op alcohol achter het stuur, de politie betalen onder prestatie en rijbewijzen in beslag laten nemen?.

  Ach nee mensen, we zijn op Curacao allemaal dom en niet geschoold, we geloven in broodjes aap verhalen en vooral zijn we te lui om uit onze stoel te komen en eizen dat onze ministers hun werk is gaan doen op een capabele en integere manier. Vooral bljven roepen dat Nederland moet ingrijpen en niets zelf doen.
  YWN

 7. wegwezen met die arbowetgeving die houdt dit soort ongelukken echt niet tegen hoor or no ?

 8. Misschien wordt het eens tijd voor ARBO-wetgeving!!