• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister George Jamaloodin (Financiën) heeft vanochtend in Nederland staatssecretaris van Financiën Frans Weekers ontmoet. Hij werd hierbij begeleid door gevolmachtigde minister Sheldry Osepa en secretaris generaal Financiën José Jardim.

Ook adviseurs Julian Lopez-Ramirez, Clairion Taylor, Sherwin Casper en Steve Vanenburg waren erbij. De onderwerpen die onder meer aan bod kwamen waren de cumulatie van indirecte belastingen op geimporteerde goederen op Bonaire, de belastingregeling voor het Koninkrijk (BRK), de Stichting Particulier Fonds, de samenwerking tussen de belastingorganisaties en de Caribbean Financial Action Taskforce.

September
Morgen zal de delegatie nog de hele dag gesprekken voeren op het ministerie van Financiën met betrekking tot de BRK. In september werd Jamaloodin ervan beschuldigd de staatssecretaris geschoffeerd te hebben, nadat hij Weekers tijdens zijn bezoek aan Curaçao niet had ontvangen op zijn ministerie. Tweede Kamerleden André Bosman en Helma Neppérus kaartten dit toen aan bij minister Piet Hein Donner (Koninkrijksrelaties).

3 reacties op “Jamaloodin ontmoet staatssecretaris Weekers”

  1. Nou als ik Weekers was geweest had ik hem een half uur van te voren afgebeld.

  2. Curacao heeft natuurlijk geen echte ministers. Het zijn hooguit wethouders en die hebben al helemaal niet het niveau om met een echte minister of staatssecretaris aan tafel te kunnen zitten.
    En zeker zo’n louche type als Jamaloodin zou natuurlijk niet serieus genomen mogen worden in Nederland…

  3. Ja als de minister geen tijd voor je heeft moet je het maar doen met een staatssecretaris, ja dat is vernederend, maar je moet toch wat.