• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De overvallers die gisteren met een auto over de kop zijn geslagen in Rooi Santu, zijn nog steeds op vrije voeten. Uit onderzoek van de politie bleek dat het om twee overvallers ging die in Brakkeput Abou een handelaar onder bedreiging van een vuurwapen hadden gedwongen zijn kostbaarheden af te geven.

Toen de 60-jarige handelaar van kantoor wilde weggaan, bedacht hij iets vergeten te zijn en ging terug. Bij terugkomst werd hij verrast door één van de overvallers die met een bedekt gezicht de man met een vuurwapen dwong zijn bezittingen af te geven. De andere overvaller was inmiddels in de pick-up gekropen van de handelaar die buiten het kantoor stond. Het tweetal maakte zich hierna samen uit de voeten met de pick-up.

Over de kop
Iets na de melding van de overval kreeg de politie bericht van een pick-up die in de Kaya Internet in Rooi Santu over de kop was geslagen en ten val was gekomen in de mondi. Dit bleek om de gestolen pick-up te gaan. Na de val hebben de overvallers zwaar beschadigde pick-up achtergelaten en zijn te voet verder gegaan. De politie is gisteravond op zoek gegaan naar de overvallers, maar dit was tevergeefs. Zij roepen iedereen die meer weet over deze gewapende overval op contact op te nemen met de politie op 8666140, 8666192, 108 (anoniem) of 911 (24 uur).

3 reacties op “Overvallers Rooi Santu nog op vrije voeten”

  1. Jammer dat ze er niet naast lagen..

  2. mijn vrouw heeft die gasten zien rennen voor haar auto, het waren er niet twee maar 6 in totaal

  3. Ik heb de auto gezien, het kan niet anders dat deze lui er zelf niet zonder kleerscheuren vanaf zijn gekomen.